Szülés utáni hajhullás?! Tanácsok?
most lesz 3 hónapos a kislányom. kb 2 hete eszméletlenül hullik a hajam. csak anyatejes..nem tudom, hogy a hormonváltozástól vagy a szoptatástól van-e..de szinte már elviselhetetlen..mindenhol a hajaim vannak..
nektek is így volt?
szedtetek rá valamit?
vagy mikor szűnik ez meg?
Szia, sajnos ez elkerülhetetlen, mivel a várandósság alatt a haj nem hullik. Ez a felgyülemlett mennyiség távozik most, ami ijesztő tud lenni. Azért van az, hogy terhesen dúsabbnak, szebbnek tűnik a haj, mert abszolút nem hullanak ki a hajszálak, ami amúgy természetes lenne, hogy minden nap x mennyiség távozik fésülködéssel.
HairCliniccel, Revaliddal és ricinusolaj pakolással próbálkozhatsz, de mielőtt valamit szednél, beszéld meg az orvossal.
köszi a válaszokat..
akkor majd az idő megoldja, csak néha megrémülök, hogy nem marad hajam, ha ez így megy sokáig :-)
én anno dokinál is voltam és a fodrászomat is megkérdeztem, hogy mit tehetnék, ők is mondták, hogy túl nagy változást ne reméljek, ez természetes folyamat. és tényleg felesleges sok pénzt költeni a drága 'csodaszerekre', a legtöbbet nem is lehet használni szoptatás alatt....
ami végülis nekem nagyban javított a helyzeten:
hajvitamin (dm-ben a saját márkás 1000ft/60db)+ a gyerek d-vitaminjából (vigantol) napi 3 csepp, csalán sampon és lady bánfi hajszesz (herbáriás mindkettő)
Nekem egy picit segített a ricinusolajos pakolás. De csak picit.
Teljesen természetes folyamat, a terhesség alatti "többlet" szülés után kihullik. aztán majd jön egy csomó babahajad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!