Szülés után mennyi idővel nem érezted már a gátsebedet? Mikorra gyógyult meg?
Figyelt kérdés
Olyanra hogy bárhová tudtál fájdalom nélkül sétálni.2013. márc. 5. 12:16
1/9 anonim válasza:
Én 7 hete szültem.Ma már sokkal jobb!Szinte teljesen elmúlt a fájdalom.Néha érzem még,ha nagyon sokat vagyok talpon,de akkor se fáj,csak húzódik picit.
2/9 anonim válasza:
Mikor a 6 hetes kontrollra mentem akkor már tuti jó volt, de nem emlékszem pontosan mikor lett jó, de talán 4 hetes lehetett a lányom, amikor már nem éreztem, csak a zuhanyzásnál óvatoskodtam. De azért a sétában már 1-2 hetesen sem korlátozott, maximum a leülés és az elindulás volt kellemetlenebb.
De ahhoz, hogy a szex is ugyanolyan jó legyen, és ne legyen érzékeny, ahhoz 4 hónap kellett, erre viszont pontosan emlékszem :)
3/9 anonim válasza:
Nekem 6 hét volt, mire nem éreztem már. 2 hétig ülni nem bírtam, nagyon fájt. Mindig a meleg tett jót neki, de az csak addig tartott. Utána már csak feszült, és egyre kevesebbet éreztem. Hosszú 6 hét volt.
4/9 eszo válasza:
akkor úgy néz ki én nagyon szerencsés voltam.
este 6-kor szültem..másnap már üldögéltem. anyuék jöttek 2-kor meglátogatni, el is volt ájulva,hogy én hogyan ücsörgök :-)
nekem nem fájt, pedig jó nagyot varrtak.
5/9 anonim válasza:
Szia! Nekem varratszedés után teljesen elmúlt a fájdalom, csak egy kis kellemetlen érzés maradt de az nem zavart már sem az ülésben sem a járásban. De addig a kínok kínját éltem meg. A 6 hetes kontrollon már minden ok volt és a sex sem fáj.
7/9 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt vele, 2-3 napig éreztem csak hogy húzódik , de akkor sem fájt, csak nagyon kicsit. Azóta semmi. ( 1 hónapja szültem)
8/9 anonim válasza:
kb 6. napon már minden okés volt. Persze vigyázni kellett, hogy lendületből azért még ne üljek le, de akkor már nem éreztem. Most is csak annyi a gondom vele, hogy az erősebb mensis napokon sajog a heg, ha emelek. Vagy ha elfáradok.
9/9 frászkarikaborsó válasza:
kb két hét alatt múlt el annyira hogy séta közben már nem zavart, és nem fájt akkor sem ha leültem. Előtte viszont nagyon szenvedtem vele, még fekvés közben is nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!