Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első szűlésnél nagyon...

Ha az első szűlésnél nagyon nehezen gyógyult a gát és környéke, lehetséges h második szűlés császárral lesz? Ajánlható e?

Figyelt kérdés
A külső és belső varrat(mert méhszájrepedésem is lett)szóval még mindig nem gyógyult meg kellően,2 éve...
2009. nov. 30. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdemleges választ nem tudok adni, csak leírni az én esetem. Nekem most 17 hónapos a lányom, és sajnos még nekem sem gyógyult meg teljesen. A szülés nagyon gyorsan zajlott. A varratok nagy része kívül volt, méhszájrepedésem sem volt. Viszont a hüvely bemenetnél nagyon érzékeny maradt, együttlétkor meg fájdalmas az a rész.

Szerintem amúgy nem garantált a császár második szülésnél.

2009. nov. 30. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is nagyon csúnya volt a gátsebem, hetekig szenvedtem vele. Hiába jegeltem, kíméltem, nagyon nehezen jöttem rendbe. A második babát már gátvédelemmel szültem, el akartam kerülni a korábbi nehézkes gyógyulást. Fantasztikus volt védelemmel szülni, szerintem érdemes inkább ezen elgondolkodni, mint inkább a császárt választani!
2009. nov. 30. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lehet kerni. Nekem az elso szulesem gatmetszeses volt. Szerintem borzalmas, nehezen gyogyult, a masodikat gatvedelemmel szultem, semmit nem repedtem. Konnyu szulest.
2009. dec. 1. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna ez nem indokolja a császárt.

20 hónapos a kisfiam. Amikor Őt szültem, hiába vágtak, még repedtem is. Sajnos a méhnyakam/szájam is repedt:(

Akkor nem éreztem, csak a zárójelentésemen volt rajta, hogy ez meg az történt.

Most kistesó bármikor megszülethet, mert vasárnapra voltam kiírva. A terhesség alatt végig ödémás volt ott lent mindenem, fájt is, stb.. de nem vetődött fel emiatt a császár. Ja, nekem pluszban még köldöksérvem is van...

2009. dec. 1. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Az elsőnél 45 percet varrtak.A másodiknál 5 varratom volt,15 évvel később a harmadiknál 3 apró.Nálam csökkent a varratok száma,pedig a gyerekek méretei nőttek.
2009. dec. 2. 08:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-)
2009. dec. 2. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Hú, 2 éve? Szegény...

Nekem 3 éve volt nagyon csúnya gátsebem, dokim szerint még épphogy menthető volt. Azóta is mindig nézte szűrések alkalmával. Akkor 1 órán át varrtak, megszámlálhatatlan mennyiségű varrat...

1 hete szültem a másodikat 4300 grmmal, 60 centivel és GÁTVÉDELEMMEL! Nem hittem volna, hogy ez sikerülhet. ;)

2009. dec. 3. 08:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Gratulálok,ügyes vagy:-)jó egészséget!

ezek szerint másodjára még van esély gátvédelemmel szűlni,ez jó hir:-)

2009. dec. 3. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Köszi szépen! Úgyhogy van remény arra neked is, hogy ne a császárra készülj, hanem gátvédelemmel szülj! Remélem így lesz! ;)

2009. dec. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!