Hogyan lehet leküzdeni a szüléstől való félelmeinket?
Figyelt kérdés
2007. szept. 11. 21:55
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire fog fájni, de én már sokkal inkább azt érzem, hogy szeretnék túl lenni rajta, mint hogy féljek tőle. Meg a fájdalomtól nem is igazán félek, inkább kíváncsi vagyok rá. Szerintem próbálj arra gondolni, hogy szerencsére nem egy hirtelen, éles fájdalmat kell kibírnod, szerintem az rosszabb. És hát amúgy is nagyon megéri, a fájdalom azt jelentheti, hogy végre megláthatod a kisbabádat, akire kilenc hónapja kíváncsian vársz.
2007. szept. 11. 22:02
2/8 anonim válasza:
szia!
bár még nem szültem, 19 hetes terhes vagyok, de nekemm mindenki azt mondta, hogy ne stresszeljek és akkor nem lesz semmi baj. Én azzal nyugtatom magam, hogy jó kezekben leszek, nem fogják engedni hogy annyira fájjon. amúgy kapsz majd injekciót meg azt fogod várni hogy már a kezedben tartsd, időd sem lesz rá hogy félj, erőd meg pláne.ha annyira fájna, egy gyereknél többet senki nem szülne.
sok sikert
2007. szept. 11. 22:04
3/8 anonim válasza:
AMIKOR ELKEZDŐDNEK A RENDES FÁJÁSOK AKKOR MÁR CSAK ARRA FOGSZ TUDNI GONDOLNI,HOGY MIKOR LESZ MÁR VÉGE ENNEK AZ EGÉSZNEK.AZTÁN HIPP-HOPP ELTELLIK A KITOLÁSI SZAKASZ IS ÉS MÁR A KEZEDBEN IS TARTHATOD A KIS BABÁD.AZTÁN VAN OLYAN BARÁTNŐM AKINÉL A FÁJÁSOK IS MEG A KITOLÁS IS PIILLANATOK ALATT LEZAJLOTT.SZÓVAL MINDEN EMBER MÁSKÉNT ÉLI MEG.AZ A LÉNYEG,HOGY NE IZGULJ MERT AZZAL A BABÁNAK IS MEG MAGADNAK IS ÁRTASSZ.
2007. szept. 12. 11:30
4/8 anonim válasza:
Én arra gondoltam, hogy előttem már sok-sok millió asszony átélte, és ez az élet természetes rendje.
2007. szept. 12. 12:57
5/8 anonim válasza:
Másfél éve szültem meg kislányomat.Ha valaki, én féltem a szüléstől.Ráadásul néztem régebben A Szülőszoba című sorozatot és ennek láttán azt mondtam férjemnek én nem fogok ...Fájdalmas de gyönyörű élményben volt részem ami mindenért kárpótol olyannyira hogy épp most keztünk neki a második babához...
2007. szept. 12. 14:42
6/8 anonim válasza:
Arra gondolj, hogy az egész azért kell, hogy kezedben tarthasd a babádat! Én is emlékszem, hogy végig arra gondoltam, mikor lesz már ennek vége, de amikor a hasamra tették a babát, minden elmúlt, mintha sosem fájt volna! Ez nem hasonlat, tényleg megszűnik minden fájdalom, mintha elvágták volna, vagy hirtelen kaptál volna valami nagyon erős fájdalomcsillapítót! Akár ott, azonnal vállaltam volna újra! Minden fájdalmával együtt csodálatos élmény, nincs mitől félned, inkább várd, hogy találkozhass a babáddal! :)
2007. szept. 17. 10:38
7/8 anonim válasza:
szia,
Én megbeszéltem a bébimmel, hogy ügyesek leszünk és nagyon sokan fognak segíteni nelünk. Gondolj arra, hogy ha te félsz akkor a kicsid is fél. Márpedig te az anyukája vagy köteles vagy őt vígasztalni és erőt adni neki. Nálunk bejött. Olyan gyorsan megszülettünk, hogy fel se fogtam mi történt, csak csináltam amit mondtak. 23:15-re értünk a kórházba és 2:25-re megszületett Nika baba. Fel a fejjel és sok sikert.
2007. okt. 9. 14:19
8/8 anonim válasza:
Minden nőnemű egyed máshogy éli meg a szülést valaki túl reagálja a dolgot valakinek meg meg se kottyan a szülés.Ne félj a szüléstől mert kihat a babádra és a szülés pillanatára is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!