Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnapra vagyok kiírva, én...

Holnapra vagyok kiírva, én attól félek, hogy nagyon bepánikolok amikor menni kell a kórházba! Nem a fájdalomtól félek, hanem nem is tudom mitől, a bánásmódtól, hogy fogadnak, mi fog történni. Sokan voltatok így vele? Hogy lehet leküzdeni?

Figyelt kérdés
Amúgy is hajlamos vagyok bizonyos helyzetekben pánikba esni, leblokkolni, ilyenkor sírógörcs, stb kap el. Egyábként meg maga a szülés gondolata egy ideje izgalommal tölt el, várom már hogy megláthassam a babám. De ha majd indulni kell, mi lesz velem?
2008. okt. 9. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem hiszem, hogy pánikba esnél. Én még nem láttam olyan nőt, aki pánikba esett volna. A természet jól kitalálta. Amikor elkezdesz szülni, akkor befelé fogsz fordulni, és marhára nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, vagy csinál. Szóval, nyugi.
2008. okt. 9. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki fél csak van aki nem vallja be. Én a szülés előtti héten féltem nagyon mindenféle hülye gondolatok jártak az agyamban. Amikor itt az idő hidd el megy minden mint a karikacsapás annyira magával ragadóak az események hogy időd erőd sem lesz izgulni!! Szép szülést!!

20 hetes Kislány anyukája

2008. okt. 9. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj semmi pánik.ha majd rljőn az idő nem az jár majd a fejedbe hogy hogy bánnak veled hanem hogy minél hamarabb a kezedben tarthasd a kisbabád.olyan gyorsan pőrőg az idő meg az események hogy észre sem veszed.és tul vagy rajta.Kőnnyü szülést ....3 hetes anyuka
2008. okt. 9. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon hasonló helyzetben vagyok, mint te. egyik éjjel azt hittem, itt az idő, és bepánikoltam. Nagyon szörnyű lett volna olyan idegállapotban bemennem. Tanultam az esetből, és már csak én őrzöm a hidegvérem a családban. Gondold végig, mi vár rád, miket kell még pakolni, mivel mész be a körházba. legyen több forgatókönyved, és "vedd elő", ha eljön az idő.
2008. okt. 9. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Huh, én Télapóra vagyok kiírva, de már most pánikolok. Éjjelente azt álmodom, hogy szülök, ezért reggel mindig tök fáradt vagyok...

Mindenki azzal nyugtat, hogy mire bejutunk a kórházba, el fog múlni a pánikhangulat! Úgy legyen!

Drukk neked, vigyázz magadra!

2008. okt. 9. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én is álmodtam h szülök,másnap meg is szültem:-)))

rám szülés, és vajudás közben a beszélhetnék jött rámfolyamatosan mondtam a magamét...párom szerint kitolási szakaszban kicsit félrebeszéltem, azt h nyomnom kell helyett azt mondtam,h kakilnom kell...igy azt emlegeti,h a baba nem megszületett,hanem kikakiltam:-))

amugy én ha bepánikolok akkor beszélek és beszélek...és amikor ott vagy a szülőágyon,annyira de annyira nem fog érdekelni ki mit mond,hányan állnak körül, és hányan lessik a "nunidat". Szüléskor,vajudáskor egy más elmeállapotba kerülsz, ezt nekem is mondták előtte,de nem hittem el,de megtapasztaltam:-)))olyan mintha fel lennél doppingolva,naon jóóóó érzés!!!

2008. okt. 9. 19:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, megnyugtató és biztató válaszokat :-) !!!
2008. okt. 9. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Én egész nap azt éreztem, hogy nincs kedvem szülni. Pedig a baba jönni akart, de az agyamban mindig az járt, még a tolófájások előtt is, hogy én ma erre nem vagyok ráhangolva:-) Pedig túlhordtam 8 napot, mindenki várta már:-) Én nem féltem a szüléstől, vártam, át akartam élni:-) SEmmi gond nem volt, ne volt fogadott dokim, de nagoyn kellemesen csalódtam.

Ha érdekel részletesen, küldj privit, és leírom pontosan mi hogy történt.

Ne félj, csak az örömödre figyelj:-)

2008. okt. 10. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
ooooooooooh, mintha magamat olvasnám :) én is nagyon izgultam, el sm tudtam képzelni, mi lesz, hogy lesz. Teljesen új dolog előtt álltam. Aztán eljött a kiírt nap, reggel nyákdugóm távozott, majd jöttek a fájások. óránként 6-7 majd egyre sűrűsödtek. Este 10kor málnalevélteával a kezemben ültem a fürdőkádban, de már éreztem, itt valami történik. Pedig azt hittem: ÉN nem fogom érezni, hiába mondják. De igen, azt mindenki megérzi valóban:) Te is meg fogod. Aztán éjfélre a szülészeten toporogtam, hajnali 1re kibújt a kicsilányom, immár 6 hónapja. Nagyon imádtam a szülést! Fel vagyok készülve a következőre. És neked is nagyon nagyon drukkolok, legalább olyan szerencsés légy, mint én voltam. Erős fájdalmak, szenvedés nélkül éld át a csodát! Úgy lesz, csak higgyél benne! Várjuk a beszámolót!!!!!á.
2008. okt. 11. 01:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell izgúlni minden szülészeten a személyzet nagyon megértő és kedves főleg egy épp szülni készülő nővel.Emiatt nem kell aggódni a legjobb ha csak sodródsz az árral és teszed amit mondanak.
2008. okt. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!