Holnapra vagyok kiírva, én attól félek, hogy nagyon bepánikolok amikor menni kell a kórházba! Nem a fájdalomtól félek, hanem nem is tudom mitől, a bánásmódtól, hogy fogadnak, mi fog történni. Sokan voltatok így vele? Hogy lehet leküzdeni?
Szerintem mindenki fél csak van aki nem vallja be. Én a szülés előtti héten féltem nagyon mindenféle hülye gondolatok jártak az agyamban. Amikor itt az idő hidd el megy minden mint a karikacsapás annyira magával ragadóak az események hogy időd erőd sem lesz izgulni!! Szép szülést!!
20 hetes Kislány anyukája
Huh, én Télapóra vagyok kiírva, de már most pánikolok. Éjjelente azt álmodom, hogy szülök, ezért reggel mindig tök fáradt vagyok...
Mindenki azzal nyugtat, hogy mire bejutunk a kórházba, el fog múlni a pánikhangulat! Úgy legyen!
Drukk neked, vigyázz magadra!
szia!
én is álmodtam h szülök,másnap meg is szültem:-)))
rám szülés, és vajudás közben a beszélhetnék jött rámfolyamatosan mondtam a magamét...párom szerint kitolási szakaszban kicsit félrebeszéltem, azt h nyomnom kell helyett azt mondtam,h kakilnom kell...igy azt emlegeti,h a baba nem megszületett,hanem kikakiltam:-))
amugy én ha bepánikolok akkor beszélek és beszélek...és amikor ott vagy a szülőágyon,annyira de annyira nem fog érdekelni ki mit mond,hányan állnak körül, és hányan lessik a "nunidat". Szüléskor,vajudáskor egy más elmeállapotba kerülsz, ezt nekem is mondták előtte,de nem hittem el,de megtapasztaltam:-)))olyan mintha fel lennél doppingolva,naon jóóóó érzés!!!
Én egész nap azt éreztem, hogy nincs kedvem szülni. Pedig a baba jönni akart, de az agyamban mindig az járt, még a tolófájások előtt is, hogy én ma erre nem vagyok ráhangolva:-) Pedig túlhordtam 8 napot, mindenki várta már:-) Én nem féltem a szüléstől, vártam, át akartam élni:-) SEmmi gond nem volt, ne volt fogadott dokim, de nagoyn kellemesen csalódtam.
Ha érdekel részletesen, küldj privit, és leírom pontosan mi hogy történt.
Ne félj, csak az örömödre figyelj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!