Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, akinek borzalma...

Van itt olyan, akinek borzalmas volt a szülése?

Figyelt kérdés
mi történt, és hol?
2013. márc. 3. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hat az en szulesem is szornyu volt egy pentek ejjel megrepedt a burok jottek valami fajasok,szombatra mar oxitocin inekciot kaptam voltak is fajasok csak eppen nem tagultam:(szombat ejjel mar nagy fajdalmaim voltam de csak hetfon delben 11:50kor lett meg de akkor is ugy h tagitottak.a doki konyokkel nyomta a hasamat,repetem,vagtak stb,igy vegul megerte mert a kisfiam az eletem de akkor azt mondtam minek kellett nekem gyerek?mig terhess voltam ugy terveztem h mire a fiam lessz 2-3 eves akkora szeretnek egy kistesot neki,most is igy szeretnem csak en szemely szerint meg egyszer nem tudom h be mereme valalni a szulest:(
2013. márc. 3. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
A szülésemben az volt a legjobb, amikor beadták az érzéstelenítőt sürgősségi császár előtt. Na akkor felhőtlenül boldog voltam, hogy nem fáj. Sajnos így nem az volt, amikor megláttam a picit, persze annak is örültem.
2013. márc. 3. 23:10
 13/17 A kérdező kommentje:
félreérthetően írtam. nem a fájdalomra gondoltam, hanem a bánásmódra. olvastam lejjebb olyanokat, hogy el sem hiszem...
2013. márc. 3. 23:21
 14/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Itt van pár történet a bánásmódról, hát ha nem akarsz rémeket olvasni, inkább hagyd ki.

2013. márc. 3. 23:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát, 2 hetet töltöttem kórházba, kevés magzatvízzel....

A kiírt időpont után 8 nappal úgy gondoltál, megindítják a szülést. Kaptam méhszájérlelőt, nem történt semmi. Másnap is kaptam, megint semmi.

Aztán az orvos bevadult, és holnap reggel 7-kor na majd akkor királyul beindítja a szülést, 10-re meglesz a gyerek! Reggel 7-kor kaptam egy dupla adag méhszájérlelőt, és oxitonicra kötöttek, és bevittek a vajúdóba. Délután 2-kor ébredtem. Az orvos idegbeteg volt...

Áthívták a nőgyógyászat vezető orvosát, aki hírhedten nagy hóhér, a műkörmével repesztett burkot, majd izomból felcsavarták az oxitocint "há mer mostmár nehogy már ne szülessen meg".

Fél órán belül úton volt a gyerek, éreztem. Szülőszoba, gépek, infúziók, a famíliám sehol, full egyedül. A szülésznő közölte, nem állhatok fel. Miért nem? Az NST miatt. Sikerült úgy felállnom, hogy a gép rajtam maradt, tornáztam, hogy táguljak. 3 óra alatt nem történt semmi, fél óra tornával meg 3 ujjnyira kitágultam. Újabb fél óra, és visszafeküdtem, kezdhettem nyomni. Fájdalomcsillapítást nem kaptam (igaz, nem is kértem).

22:40-kor lett meg a lányom 4200 grammal, és 61 centivel. 10/10 apgar, minden a legnagyobb rendben. És persze még a szülőszobára is bejött a nőgyógyos böllér, és nemhogy gratulált volna, hanem közölte, hogy bizony ő szabályszerűen járt el, és ha haragszom rá, akkor az az én hülyeségem. Kizavartam.

Összesen fél órát lehettem a gyerekemmel, utána elvitték a csecsemősök, engem meg begyógyszereztek, hogy aludjak, mert sok vért vesztettem, és ez a sok hülye gyógyszer, amit belém tömtek, ki kell izzadnom(!!!).

Aztán nagynehezen hazakerültünk, azóta is minden oké. De asszem egy darabig nem szülök mégegyszer :)

2013. márc. 4. 00:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Budapest, Szent István kórház, 2012 januárja

Fájt, de az nekem nem volt probléma, hanem a bánásmód, pont ahogy a kérdező írja.

Ha az agyondicsért Szent István ilyen, akkor kíváncsi vagyok, hogy milyen a többi.

2013. márc. 4. 11:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia. Progis császárom volt, hogy miért az nagyon hosszú. Amíg friss volt az emlék azt mondtam, hogy na soha többet gyereket mert ha ez ezzel jár, akkor inkább meghalok. Mondom ezt úgy, hogy nem vajúdtam és nem tudom, milyen az, hogy természetes úton szülni. Rosszul adták be az érzéstelenítőt a gerincembe, éreztem, ahogy felvágnak és ordítottam amikor szedték ki belőlem a gyereket. Mindezek miatt kellett az orvosoknak bealtatni műtét közben, így a várva várt élményem is elmaradt. Mármint hogy láthassam a kislányomat miután kivették belőlem. Nálam se kép se hang nem volt, és csak órák múlva láthattam a picurkámat. Borzasztóan megviselt, és nagyon szomorú vagyok miatta. De ez van, azért a császárok nem ilyenek... Most már az idő múlásával azért azt mondom, hogy belevágnék még egyszer. Csak az eredmény miatt. :)
2013. márc. 4. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!