Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinek ennyire borzalmas...

Mindenkinek ennyire borzalmas volt a szulese?

Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdes de en rettegek tole.Sima szulesem volt 12 ora de azt hittem meghalok.7 honapos most a lanyom es szerettunk volna egy masikat is de en ugy erzem hogy soha tobbet...imadom a lanyom es lehetne meg 5 gyerek is csak ne kellene szulni.Azt mondjak majd elfelejtem hat en meg most is tisztan emlekszem.Nem hiszem h vegig tudnam csinalni megegyszer.

2013. jan. 16. 18:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon fájdalmas volt, de csak 10 óra kőkemény fájdalom. Akkor azt hittem én is, hogy ott halok meg. Utána azt mondtam, hogy soha többet nem akarok szülni, de valahogy amikor rám tették a kisfiamat el is felejtettem. Most megint eszembe jutnak egyre sűrűbben az akkori fájdalmak mert 29 hetes terhes vagyok. Már most rettegek, de azzal vigasztalom magam, hogy ez a szülésem nem lesz olyan fájdalmas. Most kislányt várunk.
2013. jan. 16. 18:48
 2/19 A kérdező kommentje:
Gratulalok a kislanyhoz es kitartas konnyebb lesz az biztos!! Koszi a valaszt!
2013. jan. 16. 18:54
 3/19 anonim ***** válasza:
anyám első szülése 36, a második 24 órás volt. Reménykedhetsz, hogy rövidül a tiéd is.
2013. jan. 16. 18:54
 4/19 anonim ***** válasza:

szerintem igen csak van aki "bevállalós" :))

én keresnék olyan kórházat ahol adnak fájdalomcsillapítót !!!azon nem gondolkozol ?

2013. jan. 16. 19:13
 5/19 A kérdező kommentje:
En kulfoldon elek es kertem fajdalomcsillapitot de mar keson adtak be.Szivtam valamennyi gazt de az is 50 szazalekos volt meg mar azt is csak akkor engedtek mikor mar 6 cm-re voltam nyitva aztan meg az epiduralt akkor adtak be mikor a tolofajasok jottek uh semmit sem ert.Hiaba kertem nem adtak be.
2013. jan. 16. 19:28
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

és külföldön pontosan merre vagytok ???

én is könyörögtem de semmit nem kaptam itthon :))

2013. jan. 16. 19:29
 7/19 anonim ***** válasza:
48%
van egy youtube-profil, ahol szép szülésélményeket gyűjtenek, többszáz van, apránként kerülnek fel a videók ;)
2013. jan. 16. 19:31
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Furcsa... rám meg tukmálni akarták az EDÁ-t de én nem akartam, csak néztek rám nagy szemmel, hogy hogyhogy nem :). Végül, mire azt mondtam, hogy jöjjön, addigra késő volt, úgyhogy szívtam a gázt.

Az eredeti kérdésre a válasz: igen, nekem végül nagyon szörnyű volt! Nem is maga a vajúdás, azt letudtuk "röpke" 6 óra alatt (oxival), hanem a kitolás, ami másfél órára húzódott el, megrekedt a baba, esett a szívhang...az kemény volt, de végül sikerült 18 fájással megszülni. Bevérzett mindenem, a fejem, szemeim, még a mellkasom is. Rettenetesen megviselt lelkileg és testileg is. Aztán engem a lábadozás is, amiről senki nem mondta, hogy természetes szülés után is ilyen durva, és még mindig nincs vége. 4 hete szültem, de egyelőre gondolni sem tudok a következőre, pedig kettőt szerettünk volna. Egyelőre úgy érzem, hogy soha többet nem tudnám ezt végigcsinálni. És sajnos nálam nem így volt, hogy a mellkasomra tették és mindent elfelejtettem. Nagyon örültem neki, és rettenetesen szeretem...de nem felejtem :(

2013. jan. 16. 19:39
 9/19 A kérdező kommentje:

Svedorszagban elunk.

Utolso teljesen megertelek en is imadom a lanyom es mikor a hasamra raktak akkor ugy sirtam oromombe h alig tudtam abbahagyni.Na de aztan jott a mehlepeny meg a varras meg a pisiles, aranyer logo has logo mell miutan elapadt a tejem szoval szep ez az anyasag de azert megvaltozik az ember testileg is nagyon.Ezt nagyon nehezen tudom feldolgozni kin keservesen adom le a kiloim pedig elotte kondiba jartam fitt voltam most meg alig van idom magamra.

2013. jan. 16. 19:48
 10/19 A kérdező kommentje:
Ja es igen nem felejtek en sem.
2013. jan. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!