Mindenkinek ennyire borzalmas volt a szulese?
szerintem igen csak van aki "bevállalós" :))
én keresnék olyan kórházat ahol adnak fájdalomcsillapítót !!!azon nem gondolkozol ?
és külföldön pontosan merre vagytok ???
én is könyörögtem de semmit nem kaptam itthon :))
Furcsa... rám meg tukmálni akarták az EDÁ-t de én nem akartam, csak néztek rám nagy szemmel, hogy hogyhogy nem :). Végül, mire azt mondtam, hogy jöjjön, addigra késő volt, úgyhogy szívtam a gázt.
Az eredeti kérdésre a válasz: igen, nekem végül nagyon szörnyű volt! Nem is maga a vajúdás, azt letudtuk "röpke" 6 óra alatt (oxival), hanem a kitolás, ami másfél órára húzódott el, megrekedt a baba, esett a szívhang...az kemény volt, de végül sikerült 18 fájással megszülni. Bevérzett mindenem, a fejem, szemeim, még a mellkasom is. Rettenetesen megviselt lelkileg és testileg is. Aztán engem a lábadozás is, amiről senki nem mondta, hogy természetes szülés után is ilyen durva, és még mindig nincs vége. 4 hete szültem, de egyelőre gondolni sem tudok a következőre, pedig kettőt szerettünk volna. Egyelőre úgy érzem, hogy soha többet nem tudnám ezt végigcsinálni. És sajnos nálam nem így volt, hogy a mellkasomra tették és mindent elfelejtettem. Nagyon örültem neki, és rettenetesen szeretem...de nem felejtem :(
Svedorszagban elunk.
Utolso teljesen megertelek en is imadom a lanyom es mikor a hasamra raktak akkor ugy sirtam oromombe h alig tudtam abbahagyni.Na de aztan jott a mehlepeny meg a varras meg a pisiles, aranyer logo has logo mell miutan elapadt a tejem szoval szep ez az anyasag de azert megvaltozik az ember testileg is nagyon.Ezt nagyon nehezen tudom feldolgozni kin keservesen adom le a kiloim pedig elotte kondiba jartam fitt voltam most meg alig van idom magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!