Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan akinek nem volt...

Volt olyan akinek nem volt egy jóslo fájása sem az utolsó hetekben? Annak hogy alakult a szülése?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt egyszer sem.

2 órás, hosszú, de sima szülés volt, első jó nagy babával. A magzatvíz ment el először, ezért pár óra utána antibiotikumot kaptam vénásan, ez ágyhoz kötött.

2013. márc. 2. 19:33
 2/8 anonim válasza:
Nekem nem volt egyetlen egyszer sem jósló fájásom. Délelőtt 11kor még voltam CTG-n és délután 3 körül mintha a magzatvíz folydogált volna, de akkor még hazamentem (30 km-re lakunk onnan, ahova mentem szülni, dokihoz, CTG-re). Aztán este fájások, kis görcsök jelentkeztek, 6-tól eléggé erősödött, 7kor felhívtam a szülésznőt, az autóba már elég nagy görcseim voltak, este 3/4 11re meglett a kisfiam :)
2013. márc. 2. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt joslóm. 12.15kor elkezdett folyni a magzatvíz, 17.35-kor megszületett a kisfiam. Azt mondták elsőre gyors szülés volt :) (38+4 hetesen)
2013. márc. 2. 21:17
 4/8 Disi ***** válasza:
36. héten nagyon durván keményedett a hasam, az első ctg után azt mondták max 1 hét és szülök. 40+1 naposan mentünk a dokimhoz vizsgálatra, sehol semmi azt leszámítva hogy előtte nap visszafordult a babám. Azt hittem szèjjel szakadok. Másnap reggel bementünk a kórházba és megcsászározott. Úgyhogy 3 hétig hallgattam hogy mindjárt szülök, de esze ágában sem volt kibújni.
2013. márc. 2. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt jóslóm egyszer sem.

Első babánál hajnal kettőkor hirtelen erős 10 perces fájások kezdődtek minden előjel nélkül, ez eltartott reggel nyolcig, nem sűrűsödött, de nem is múlt el, és elég intenzív fájáserősséget mértek végig. Még 1 ujjnyira sem voltam nyitva addig, aztán nyolckor hirtelen elment a magzatvíz, egyből besűrűsödtek a fájások, elkezdtem tágulni is és 10.40-kor megvolt a lányom. Nem vágtak, nem repedtem.

Második babánál reggel hatkor erős fájásokra ébredtem, szabályos 10 percesekre megint, egy közúti baleset miatt csak reggel nyolcra értünk be a kh-ba, én közben már ellihegtem egy csomó tolófájást is, mire beértünk bő 4 ujjnyira ki voltam tágulva, egyből nyomhattam. Kiderült, hogy a kicsire rátekeredett a zsinór, ami folyton visszarántotta, így bő 40 perces kitolási szak után végül sikerült akkorát nyomnom, hogy leszakadt a lepény és ki tudott szabadulni. A dokik szerint ha a zsinór nincs rátekeredve akkor tuti megszülök már útközben. Szintén szerencsém volt amúgy abban is, hogy ismét csak nem vágtak és nem is repedtem, egyetlen öltés nélkül megúsztam ezt is - és a kisfiam is makkegészséges lett hál istennek!

2013. márc. 2. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kiírás napján volt egy keményedésem.Előtte és utána soha semmi.40+2 hajnalban indult a szülés 4 óra alatt kitágultam,jöttek a tolófájások,de nem tudtam megszülni császár lett téraránytalanság miatt.
2013. márc. 3. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

41. héten szültem, de a mai napig nem tudom, mi az a jóslófájás, sosem volt.

A szülésem nagyon könnyű és gyors volt, 5 óra alatt meglett a lányom.

2013. márc. 3. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
40ik héten indítottak!
2013. márc. 5. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!