Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, akinek borzalma...

Van itt olyan, akinek borzalmas volt a szülése?

Figyelt kérdés
mi történt, és hol?
2013. márc. 3. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
A kórházban ? Megszültem a lányom ?! Amí BORZALMAS volt még kí nem bújt!
2013. márc. 3. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
minden szülés kur.vára fáj, jobb ha ráhangolod magad.
2013. márc. 3. 21:55
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Nekem az első volt nagyon kemény. 16 órát vajúdtam. Nem engedtek felkelni, mert figyelni kellett a szívhangot. Aztán a végén a doki úgy nyomta ki belőlem a lányomat.

Kétlányos 30hkm.

2013. márc. 3. 21:58
 4/17 anonim ***** válasza:
41%

2-es: az én szülésem nem fájt k*rvára

Nem törvényszerű, hogy szörnyű élmény legyen, nekem pl. fantasztikus volt. Nem kértem fájdalomcsillapítást!

2013. márc. 3. 21:58
 5/17 anonim ***** válasza:

A szülés fájdalmas,az már más kérdés,kinek mennyire fáj.Én az első szülésemet átlagosnak kategorizáltam be,mert nem volt az a túl rövid,1 óra alatt megvan,de az a 12-13 órát vajúdok,és még mindig semmi.Fájásaim lettek,majd burkot repesztettek,vajúdtam,fokozatosan tágultam,gátmetszés volt,de csak pár öltés.6,5 óra volt első fájástól számítva.Szép élmény volt:)

Második szülésemnél hajnali 3-kor elfolyt a víz,6:20-kor megszületett a kislányom.3,5 óra volt:)Szintén szép,friss élmény,2 heteske:)

2013. márc. 3. 22:03
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
3-as, mintha a szülésemről írtál volna. :S
2013. márc. 3. 22:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Van...

Hajnal 3-kor elfolyt a magzatvíz,fájás semmi. Oxitocint kaptam 10 órakor,11-kor már a falat kapartam a fájdalomtól. Tehát konkrétan 11 órától vajúdtam, 17:48-kor megszületett a kisfiam.

Ezután kezdődött a java... felálltam szülés után másfél órával,elöntött a vér,nem állt el a vérzésem,egészségügyi kaparás,a friss gátsebemet szétfeszítették egy jó kis kacsával ( azt hiszem így hívják),érzéstelenítés nulla.

Fantasztikus volt...annyira jó élmény,hogy azt hiszem nem is szülök többet :-)

Kisfiam mostmár hat hónapos,azóta valamennyire ő már enyhítette az emlékeket,de soha nem felejtem el.

2013. márc. 3. 22:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Konkrétan a szülés nem volt borzalmas mivel császárom volt,de a vajúdás már annál inkább!

20órát vajúdtam,mert elsődleges fájásgyengeségem volt! Burok repesztés,kitudj hány üveg oxitocint belém nyomtak,kézzel tágítottak,a lelket kikönyökölte a doki belőlem hogy kinyomja a gyereket.:(

Borzalmasan fájt főleg a derekam,ráadásul végig feküdni kellett mert nézték a szívhangot.:(((

Mire a császárra került a sor már alig voltam magamnál,úgyhogy velem bármit csinálhattak!

2013. márc. 3. 22:07
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Az én szülésem nem fájt k.-ra. Pedig semmit nem kaptam, mert elég gyorsan zajlott minden, még beöntésre se volt idő. Ahogy utána az ágyamhoz toltak, már fel is keltem a mosdóba. Azóta sajna a férjem is "lenézi" a szülő nőket, hisz "nem nagy dolog az egész". Szerinte. :/ a másik ágyon feküdt egy másik anyuka, belőle úgy rángatták ki a gyereket, mert félúton "feladta", nem bírta kinyomni a beakadt gyereket. Na, ő napokig nem tudott segítség nélkül felkelni, olyan gyenge volt, és szó szerint dőlt belőle a vér.
2013. márc. 3. 22:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire bírod a fájdalmat. Nekem nagyon alacsony a fájdalom küszöböm, a legkisebb menstruációs görcsnél már összekuporodva szenvedtem. Így már a jóslóknál azt hittem, hogy beindult a szülés. Elviselhetetlen fájdalom volt, és akkor még 2 nap volt mire megszültem. A rendes fájásoknál már sírtam, meg akartam halni. A legvégén annyira fájt, hogy csak üvöltöttem, ahogy bírtam. Kegyetlen volt, soha többet nem akarom átélni.
2013. márc. 3. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!