Van itt olyan, akinek borzalmas volt a szülése?
Nekem az első volt nagyon kemény. 16 órát vajúdtam. Nem engedtek felkelni, mert figyelni kellett a szívhangot. Aztán a végén a doki úgy nyomta ki belőlem a lányomat.
Kétlányos 30hkm.
2-es: az én szülésem nem fájt k*rvára
Nem törvényszerű, hogy szörnyű élmény legyen, nekem pl. fantasztikus volt. Nem kértem fájdalomcsillapítást!
A szülés fájdalmas,az már más kérdés,kinek mennyire fáj.Én az első szülésemet átlagosnak kategorizáltam be,mert nem volt az a túl rövid,1 óra alatt megvan,de az a 12-13 órát vajúdok,és még mindig semmi.Fájásaim lettek,majd burkot repesztettek,vajúdtam,fokozatosan tágultam,gátmetszés volt,de csak pár öltés.6,5 óra volt első fájástól számítva.Szép élmény volt:)
Második szülésemnél hajnali 3-kor elfolyt a víz,6:20-kor megszületett a kislányom.3,5 óra volt:)Szintén szép,friss élmény,2 heteske:)
Van...
Hajnal 3-kor elfolyt a magzatvíz,fájás semmi. Oxitocint kaptam 10 órakor,11-kor már a falat kapartam a fájdalomtól. Tehát konkrétan 11 órától vajúdtam, 17:48-kor megszületett a kisfiam.
Ezután kezdődött a java... felálltam szülés után másfél órával,elöntött a vér,nem állt el a vérzésem,egészségügyi kaparás,a friss gátsebemet szétfeszítették egy jó kis kacsával ( azt hiszem így hívják),érzéstelenítés nulla.
Fantasztikus volt...annyira jó élmény,hogy azt hiszem nem is szülök többet :-)
Kisfiam mostmár hat hónapos,azóta valamennyire ő már enyhítette az emlékeket,de soha nem felejtem el.
Konkrétan a szülés nem volt borzalmas mivel császárom volt,de a vajúdás már annál inkább!
20órát vajúdtam,mert elsődleges fájásgyengeségem volt! Burok repesztés,kitudj hány üveg oxitocint belém nyomtak,kézzel tágítottak,a lelket kikönyökölte a doki belőlem hogy kinyomja a gyereket.:(
Borzalmasan fájt főleg a derekam,ráadásul végig feküdni kellett mert nézték a szívhangot.:(((
Mire a császárra került a sor már alig voltam magamnál,úgyhogy velem bármit csinálhattak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!