Benn legyen az Apuka a szülésnél vagy ne? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Pro és kontra?
Az állatokkal én sem értek egyet, de a válaszoló védelmében annyit mondanék, hogy ha a mi emberi történelmünket nézzük, csak mostanában vált divattá, hogy apuka ott van. Régen ez full a nők dolga volt.
Én azt mondom továbbra is, hogy ha olyan a beállítottság lehet egy csodás élmény, ha a férjem nem lenne rosszul attól is ha elvágja az ujját, vagy nem esne pánikba, mikor kicsit fáj a fejem :) lehet én is beengedném. De így több lenne vele a gond, mint velem.:)))
Ha valaki tényleg tud olyan esetről, hogy az apuka megundorodott az anyukától, írja már meg légyszi. Én össz 1-et hallottam, az is egy ismerősöm ismerősének az ismerőse. Kb az apukás szülések 1%-a lehet? És gondolom ők eleve nem akartak benn lenni.
Szerintem ez egyébként kifogás. Nem az anyukától undorodik meg az apuka, csak van mire ráhúzni a dolgot. Nem tud rá nőként tekinteni, hanem anyaként néz már rá. Előfordul, de nem gondolom, hogy azért, amit szülésnél látott. Az ilyen meg menjen pszichológushoz, ha javítani akar a kapcsolatán. Ha nem akar, akkor valószínűleg kiszeretett az anyukából...
Bocs az offért, de ez a rengeteg lepontozás kiakaszt. Nem a %-ok miatt, hanem azért, mert úgy van beállítva a dolog, hogy mennyire gáz az apás szülés. Ennek ellenére a legtöbb apuka bemegy, és pozitív élménnyel távozik.
Vészmadarak...
Bár én nem tudom elképzelni, hogy velem ott legyen a párom, megértem, hogy fel vagytok háborodva a lepontozások miatt!! Ezek szubjektív vélemények szó szerint pro és kontra! Nincs rossz, vagy jó válasz!!!
Ez annyira egyéni döntés...
Én azt sem tudom kb. mit kell nyomni a lepontozáshoz, mert annyira nem érdekel! Senki nem írt támadót, bántót!!
Mindenesetre elég bátor vagy kedves 27-es, hogy nyíltan bírálod olyanok kapcsolatát, akik másképp gondolkodnak egy adott dologban, úgy, hogy közben semmit nem tudsz róluk.
Gyerekes, szánalmas dolognak tartom a lepontozást, mikor valaki a véleményét írja le, de ismeretlenül sértegetni másokat, akiket nem is ismersz.....
Szerintem 1000 X primitívebb.
Ismeretlenül szánalmasnak nevezni valakit elég csökkent agyi kapacitásra vall már ne is haragudj!
Honnan tudod ki milyen apuka lesz? Imádom az ilyen sztereotípiákat amiket ezen az oldalon gyártanak egyes emberek.: "akinek császára volt, az nem is szült" "aki érzéstelenítővel szült az gyenge" "aki nem szoptat az nem is anya" "aki nem volt benn a feleségével a szülőszobán az szánalmas és nem is apa"
A pszichológusoknak komolyan mondom nem évekig tartó kísérleteket kellene végezniük hanem feljönni erre az oldalra, pillanatok alatt összecsapnának egy 200 oldalas tanulmányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!