Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, nektek...

Császáros anyukák, nektek hogy esnek a negatív és támadó vélemények?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt hogy sokak szerint a császár nem szülés és tiszta szívből sajnálnak minket azért mert nem szülhettünk hüvelyi úton viszont hogy megszívtuk mert habár a műtét fájdalommentes de utána napokig begörnyedve mászkálunk.

Én személy szerint programozott császárral szültem, így vajúdnom sem kellett, ez mégjobban böki egyesek csőrét. Valamint nem mászkáltam napokat begörnyedve, 6 órával utána felálltam és probléma nélkül mászkáltam, másnap már lépcsőztem is és örülök neki hogy elkerülhettem a több órás vajúdást, a gátmetszést/repedést és az aranyeret. Csodaszép élmény maradt így mind a terhesség mind a szülés.

Tudom, hogy saját magáról állít fel negatív véleményt az, aki leszól minket de néhány anyuka olyan primitív tud lenni, hogy fel nem tudom fogni hogy lehet értelmes, felnőtt nőként ilyet mondani.

Ti hogyan kezelitek az ilyen helyzetet? A multkor pl a védőnőnél egy anyuka fennhangon azt mondta hogy ha valaki nem képes arra hogy megszülje a gyerekét attól el kellene venni, mert rossz anyuka..

2013. febr. 28. 17:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Családomban van császármetszéssel és spontán, hüvelyi úton született gyerkőc is. Minket egyáltalán nem érdekel, ki mit mond, egy dolgot tartunk fontosnak: EGÉSZSÉGESEK!!!
2013. márc. 2. 15:10
 22/23 anonim ***** válasza:

Programcsászárom volt, mert azt kértem.

A negatív kritikákat meg széles ívben leszarom.

2013. júl. 12. 11:58
 23/23 anonim válasza:

Kedves Mindenki!

Én egy boldog nagymama vagyok, azért írok mivel bent voltam a lányom szülésénél. Igaz császár lett a vége, de tanúsíthatom hogy szenvedett annyit mint aki hüvelyi úton hozza világra gyermekét! Sőt! Ugyanis 8 órán keresztül vajúdott, és csak az utolsó pillanatban császározták meg. Amin most keresztül megy, az igen fájdalmas,, de még a babát sem tudja úgy fogni, etetni ahogyan szeretné. Nekem is két gyermekem van, mindkettőt hüvelyi úton hoztam a világra, de nem ítélem el a császárosokat, úgy gondolom ők még talán többet szenvednek mint mi. A programozott császárral ha nem indokolt nem értek egyet. Úgy gondolom hogy minden Édesanyának meg kell próbálnia hüvelyi úton világra hoznia a babát, éreznie kell hogy azért a csöppségért igen is meg kell szenvedni. Ez sajnos ezzel jár. Úgy hogy fel a fejjel császáros kismamák, a lényeg az hogy Ti is és a babátok is egészséges, ne adjatok mások véleményére!

2013. szept. 28. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!