Más is érzi úgy, hogy indokolatlanul fosztották meg a természetes szülés élményétől?
Első császár az sürgősségi volt, a baba élete veszélyben volt, tehát jogos volt.
Másodszorra kedden voltam uh-n, fogadott dokinál, csak a babát vizsgálta, az előző heget nem. Csütörtökön be kellett feküdnöm, mert itt az a szokás, hogy akinek már volt korábban császára, befektetik a 38. héten. Mikor írta a betegfelvételi lapomat, mindenféle vizsgálat nélkül ráírta hogy vékony hegvastagság miatt indokolt a császármetszés. Majd közölte hogy holnap meg is lesz a kisfiam. Akkor ugye az ember lánya nem mer akadékoskodni, hogy de én nem így szeretném, meg nem látom indokoltnak, stb... Úsztam az árral! Teljesen véletlenül ügyeletes volt a műtét napján. :-)
Szóval úgy érzem megfosztott attól, hogy természetes úton szüljek, mert a 3. babánál nincs az az orvos Magyarországon, aki bevállalná a hüvelyi szülést. :-(
Szia!
Szerencsére én ilyesmit nem éltem át, mindkét gyermekem természetes úton született, igaz mindkét esetben nagyon előrelátóan készültem, olyan orvossal, akinek a császármetszési statisztikái kiugróan alacsonyak. Sajnálatos, ami a mai egészségügyben történik, de reményt szeretnék adni neked, hogy igen is vannak ilyen orvosok ma itt Magyarországon (az enyém is közéjük tartozik), ha érdekel a téma, szeretettel ajánlom a [link] honlapot, ami kifejezetten a császár utáni hüvelyi szülésekkel foglalkozik. Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!