A Szent Imrében nagyrészt minden orvos ilyen. Kivétel azért biztos akad. De amúgy az egész kórház nagyon természetes szülés párti. Talán túlzottan is. A kórházi szobatársammal még a faros babáját is megszülették természetes úton. Szóba se jött a császár!
2013. jan. 31. 16:13
5/9 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Most már több mint egy éve változott az osztályvezető prof, és sajnos azóta épp kevésbé természetesség párti a kórház, mint előtte, és jócskán vannak orvosok, akik a konzervatív orvoslást alkalmazzák.
Off: ha nem első baba, akkor normális, hogy engedik farosan szülni.
2013. jan. 31. 16:26
6/9 anonim válasza:
Bálint Balázs, Szent Imre kórház. Szuper!!!! :)
2013. jan. 31. 17:06
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sajnos úgy hallottam közvetlen környezetemből,hogy az Imrébe is sokat változtak a dolgok...Bálint Balázs dr.köszönöm,ismerem,voltam nála,nagyon sok kismamája van,nagyjából senki sem emlékszik,szüléseket sem igazán vállal,heteket kell várni egy időpontra..ha nem keveset fizetek,akkor kicsit lelkiismeretesebb,elérhetőbb orvost szeretnék
2013. febr. 1. 00:10
8/9 anonim válasza:
Én is Kistarcsán szültem és csak ajánlani tudom, főleg az orvosomat Dr. Várkonyi Pétert.
2013. febr. 1. 14:33
9/9 anonim válasza:
2-es vagyok: változott a vezetés, de én 3 hónapja szültem ott, és semmi beavatkozást nem kaptam. az utolsó fél órára kaptam oxyt a kimerülés miatt (hosszú vajúdás), de erről is megkérdeztek szeretném e. Kovács doki tuti vállal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!