Mennyibe kerül egy orvos a szülésnél?

én senkit nem bántottam, de ne haragudj, ha gyereket vállalsz, annak anyagi vonzata is van, nem ez az egyetlen nagyobb tétel, amit ki kell pengetni, és a gyerek élete múlhat rajta. nem mindenki gazdag pXXXa, ahogy Te írod, kedves, kulturált válaszoló, hanem van olyan is, aki erre GYŰJT, mert fontos számára a biztonság.
A fogadott orvosnak meg csak akkor jár a pénz, ha tesz is valamit, előre semmit nem adnék én sem. A terhesgondozáson pedig, ha privát körülmények közé kevesebb várakozással akarsz bejutni akkor kell fizetni, és persze, így megismered azt az embert, ki optimális esetben, ha jól választottál átvezet az életed egyik legfontosabb élményén. Rossz tapasztalatok minig vannak, egy fodrász is elszúrhatja a hajad, sőt, lehet, hogy várni kell, vagy be sem jön a megbeszélt időpontra. Egy orvosnak kicsit nagyobb a felelőssége, és szerintem nem azért tanultak annyit, és nem azért állnak készen - a lelkiismeretesek - 365 napból 360-at, hogy minimális kórházi fizetést kapjanak. Szerintem megérdemlik a hálapénzt, és kész. Én csak akkor és úgy vállalok gyereket, ha tudom magunknak biztosítani a maximális biztonságot. Sajnos ez nem Ausztria, vagy Németország, ahol minden kórház, orvos és szülésznő topon van, nálunk mint mindenben meg kell fizetni a minőséget az egészségügyben is. Lehet utálni azokat, akik ezt megteszik....

Szia Én még nem tudom hogy mennyi lesz a szülés.Hétfőn kiderül akkor megyek 18 heti uh ra és megkérdezem.
8000 ft egy alkalom a terhesgondozáson.Magánba járok mert igy sztem többet törödnek velem habár az én dokim nem olyan...De igy nekem megfelel.Nem vagyok gazdag nő.Sőt...
De a babám egészsége és élete minden pénzt megér ezért fogadott orvosom és szülésznőm is lesz.Sporoltam rá.Ugyanugy mint mindenre és a babánknak mindene meglesz.

Egyik ismerősöm is úgy járt, nem volt fogadott dokija a szülésznő varrogatta össze, lehetett KIBONTANI! majd újra összevarrogatni, de akkor már 3 doki csinálta.
A csaj majd beszart, mire végeztek vele.
No meg egy másik ismerősöm akit hagytak huszon x óráig vajúdni, és a belei szétszakadtak és vérátömlesztést kellett kapjon, azonnali életmentő műtétet kellett csináljanak rajta!
Ennyit arról, ha nem spórolsz a szülésért!
És spóroltam.
A dokim velem volt, komplikációkor azonnal ott termett a főorvos is, de végül nem volt semmi, kicsit elakadt a baba. Szépen összevarrt, pedig második baba volt, 2 nap múlva ülni is tudtam jééé, nem pedig 6 hét elteltével még mindig fáj a varrat helye!
De komolyan ezen a kérdésen ennyit vitatkozni.
Én szeretném, ha lenne mindenkinek erre pénze, mert megéri!
Első voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!