Szegedi vagyok.2006-ban szültem. De azóta nem vagyok tisztában azzal, hogyha nem választok orvost a szülésnél akkor a 3-d-s vizsgálatoknál, hogy lássam minden renben van-e kell -e fizetni és ha kell mennyit? Bármilyik orvos megcsinálná?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 12:54
1/3 anonim válasza:
3D-s ultrahangra gondolsz? A klinikán nem csinálnak, de a bérkert magán klinikán Pl Sikovanyecz csinál 15 rugóéer kb 20 percnyi DVD filmet, CD-n képeket és nyomtatott képeket is + ad leletet. Az én dokim sem csinált, mi is külön erre az egy alkalomra elmentünk Sikovanyeczhoz. Ja és a család is mehet mozizni.
2/3 anonim válasza:
A 3D-s ultrahangokat nem minden orvos csinálja meg,mert Nem minden orvosnak van ilyen gépe.Nézz utána,hogy a közeletekben hol van ilyesmi és érdemes megkérdezni már telefonon az árat,mert ez mindenhol változó,de egy vizsgálat ami kb fél óra szokott lenni 10-15.000Ft között van.
26hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!!!!!!
2009. nov. 14. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!