Mennyibe kerül egy orvos a szülésnél?

Sziasztok!
Én nem fogadok orvost, de elég sokat olvastam erről, és úgy látom, 40-100ezer között mozog általában a szülésért adott összeg. Szülésznőnek pedig 10-20.
Sokan nem kérdezik meg, és annyit adnak, amennyit tudnak: mondjuk az orvos tízszeres árat kér, ami 80-100ezer lenne, de a szülők "csak" 50-et adnak, annak is örülhet az orvos! Olyat is olvastam, akiknek megmondta, hogy nem elég az az összeg, amit adtak neki... És tényleg tízszeres árat kérnek!
Szerintem fogadott szülésznővel jobban jár a legtöbb szülő nő.

miért kérdezed, ha úgysem akarsz adni????
nem értem, hogy miért ezen spóroltok, nagyon nem mindegy, hogy egy ügyeletes a 48. munkaórában vezeti a szülést, vagy valaki, akivel már 10-20 alkalommal találkoztál.
életem legjobb befektetése volt a fogadott szülész, szülésznő és anesztes. én inkább máson fognám meg ezt az összeget!

Én végig magánrendelésre jártam (5 Eft/alk.), fogadtunk szülésznőt is, de végül császár lett.Ráadásul a szülésznőnk épp dolgozott, úgyhogy nem is tudott velem foglalkozni, a műtőbe meg be se jöhetett.A dokimmal viszont nagyon elégedett voltam végül 50 Eft-ot adtunk neki,de én nem kérdeztem meg tőle hogy mennyit szeretne.....
/+én nem szerettem volna hogy a vajúdásom alatt "10-20" doki vizsgáljon, mert hallottam hogy akinek nem volt dokija az összes létező doki "nézegette" aki arra járt...../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!