Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerül egy orvos a...

Mennyibe kerül egy orvos a szülésnél?

Figyelt kérdés
Mielőtt megkérdezem az orvosom, szeretnék infót kapni. Tóth dr. (Kútvölgyi)-nál szeretnék szülni, de mégis mekkora összegre számítsak?
2009. szept. 10. 20:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
53%
A terhesgondozási díj 8-10-szeresét illik adni.
2009. szept. 10. 20:55
 2/27 anonim ***** válasza:
30%
Ha fizetted eddig a TB-t, akkor semmibe :-)
2009. szept. 10. 20:59
 3/27 anonim ***** válasza:
29%
1.vagyok, ha meg annyit nem tudsz adni neki akkor rá se kérdezz!
2009. szept. 10. 21:15
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
Nincs igazad, első válaszoló. Egyre több orvos mondja, hogy járjon el a t.gondozására és szülésnél amennyit gondol és tud...saját és környezetbeli tapasztalatok.
2009. szept. 10. 22:45
 5/27 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom 100-120ezer Ft elég sok, főképp, hogy eljársz hozzá terhesgondozásra.
2009. szept. 11. 06:22
 6/27 anonim ***** válasza:
66%

Sziasztok!

Én nem fogadok orvost, de elég sokat olvastam erről, és úgy látom, 40-100ezer között mozog általában a szülésért adott összeg. Szülésznőnek pedig 10-20.

Sokan nem kérdezik meg, és annyit adnak, amennyit tudnak: mondjuk az orvos tízszeres árat kér, ami 80-100ezer lenne, de a szülők "csak" 50-et adnak, annak is örülhet az orvos! Olyat is olvastam, akiknek megmondta, hogy nem elég az az összeg, amit adtak neki... És tényleg tízszeres árat kérnek!

Szerintem fogadott szülésznővel jobban jár a legtöbb szülő nő.

2009. szept. 11. 08:46
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólást, én is így gondolom! Megerősítettél az elhatározásomban. A szülésznő már megvan:) 100%ig megbízom benne, az ügyeletes orvosnak pedig kutyakötelessége elvégezni a feladatát.
2009. szept. 11. 09:24
 8/27 anonim ***** válasza:
66%
Én is hozzá járok a korházba és magánba is. Nagyon megvagyok vele elégedve remek orvos. A barátnőm is nála szült ő összessen adott neki 50 ezer ft-ot, és igy is nagyon hálás volt a doki, persze ő nem járt csak a korházba. Én többször kapok időpontot a magánba, mert a korházi rendelés mindig telve vannak. De nem bánom, az ahogy a magánba vizsgál, nagyon precíz, mindent megnéz és nem sürget, nyugissan telik el az a 20 perc amig vizsgál és megbeszéljük a továbbiakat, nekem ennyit megér. 8000 ft a magán, havonta egyszer kibirom. Én ugy gondolom 60-70 ezer ft. környékén fogunk adni, persze majd az is befolyásolja, hogy milyen lefolyású lesz a várandóságom további hetei és a szülés. Boldog babavárást. 25 hetes kismama
2009. szept. 11. 13:04
 9/27 anonim ***** válasza:
54%

miért kérdezed, ha úgysem akarsz adni????

nem értem, hogy miért ezen spóroltok, nagyon nem mindegy, hogy egy ügyeletes a 48. munkaórában vezeti a szülést, vagy valaki, akivel már 10-20 alkalommal találkoztál.

életem legjobb befektetése volt a fogadott szülész, szülésznő és anesztes. én inkább máson fognám meg ezt az összeget!

2009. szept. 14. 07:41
 10/27 anonim ***** válasza:
66%

Én végig magánrendelésre jártam (5 Eft/alk.), fogadtunk szülésznőt is, de végül császár lett.Ráadásul a szülésznőnk épp dolgozott, úgyhogy nem is tudott velem foglalkozni, a műtőbe meg be se jöhetett.A dokimmal viszont nagyon elégedett voltam végül 50 Eft-ot adtunk neki,de én nem kérdeztem meg tőle hogy mennyit szeretne.....

/+én nem szerettem volna hogy a vajúdásom alatt "10-20" doki vizsgáljon, mert hallottam hogy akinek nem volt dokija az összes létező doki "nézegette" aki arra járt...../

2009. szept. 14. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!