Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerül egy orvos a...

Mennyibe kerül egy orvos a szülésnél?

Figyelt kérdés
Mielőtt megkérdezem az orvosom, szeretnék infót kapni. Tóth dr. (Kútvölgyi)-nál szeretnék szülni, de mégis mekkora összegre számítsak?
2009. szept. 10. 20:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az orvosom 100 ezret kért, Péterfy-ben szültem.
2009. szept. 14. 09:24
 12/27 anonim ***** válasza:
Én a Bajcsyban fogok szülni. Rákérdeztem a dokimra, hogy mennyit kell adni, és kerek perec megmondta, hogy 70 ezret. Bár én a kórházba, és az sztk-ba járok hozzá, így ott nem adtam neki egyszer sem. Ugyanolyan pontosan precizen megvizsgál, minden kérdésemre maximálisam, részletesen válaszol, úgyhogy eddig semmi problémám nem volt. Reméljük a szülésnél is ilyen normális lesz!
2009. szept. 14. 09:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ha megmondja az orvos, hogy mennyit kér. Én izgultam, hogy elég volt-e amit adtunk. Mi 60-at adtunk.
2009. szept. 14. 11:02
 14/27 anonim ***** válasza:
54%
Ezt nem mondjátok komolyan hogy ez megy otthon? 100ezer egy szülésért? Meg a doki mondja meg hogy mennyit kér? És mi van akkor ha nem adtok neki semmit? Ez nem tüörvénytelen otthon? Basszus én még fel is jelenteném, nemhogy pénzt adni neki
2009. szept. 14. 11:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos volt, hogy az legyen ott a szülésnél akiben megbízom, akiben megbízom. Nem egy kedvetlen ügyeletes orvos.

Azt fizetjük meg főleg, hogy hajnalban kiugranak a feleségük mellől, nem viszik el a gyereküket aznap az oviba, stb. Erre szokták mondni, hogy Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.

Sajnos persze sokan nem tudják megfizetni, és vannak orvosok akik vérszemet kapnak és nagyon sokat kérnek. Ezért lenne jó, ha mindenki annyit adna amennyit gondol, tud és szeretne.

2009. szept. 14. 11:29
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
11:14 - OFF megértelek, én is igy gondoltam, először. Majd hallottam a rémsztorikat, hogy szúrnak ki némely orvosok a nem fizetős betegekkel, na akkor úgy gondoltam, inkább fizetek, minthogy a szülés közben akár a babának akár nekem bajom essen :( Ha feljelented is körbemegy, ki volt, aztán a babád issza meg a kárát, ha esetleg túl gyorsan kivákumozzák belőled, egyéb műhibákról ne is beszéljünk. Persze vannak kivételek, akik amúgy is lelkiismeretesek. ON
2009. szept. 14. 12:53
 17/27 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Kútvölgyiben szültem 8 hete. Van ott olyan orvos aki megmondja a tarifát, az enyém nem mondott semmit. 10 ezer volt havonta a terhesgondozás magánrendelésen, és 70 ezret kapott a szülésnél, ami császár volt.
2009. szept. 14. 15:38
 18/27 anonim ***** válasza:
85%

Nekem kerek perec kertelés nélkül megmondta a dokim hogy ő a terhes gondozás árának 10szeresét kéri(tehát 50.000Ft)

Először én is ugy gondoltam hogy felesleges lenne őt megfogadnom, de most már ugy gondolom, hogy jobb(ha netalántán bármiféle komplikáció van)hogy a saját dokim legyen ott!!hiszen szerintem ennyit megér egy gyermek, én én is megérdemlek annyit hogy egy olyan ember matasson a lábam között akit ismerek,nem pedig egy vad idegen!!!szülész nőt is fogadtam, a világ legkedvesebb szülésznőjét(ő nem közölte hogy mennyit kér, de biztos hogy fogok neki adni pénzt mert már most olyan rendes velem)37+6napos kismama

2009. szept. 14. 16:14
 19/27 anonim ***** válasza:
Én az első szülésemnél orvost fogadtam, de a szülésznő többet van az emberrel, mint a doki, még ha az a doki fogadott is. Én másodjára már csak szülésznőt fogadtam.Ő mindent intézett epidurált, külön szobát, a gátmetszést is ő csinálta, a doki gyakorlatilag csak a varrást.Szóval nekem az a véleményem, hogy az orvos sokszor csak a végére fut be a dolgoknak, addig meg ott vagy kitéve kénye kedvére az adott esetben épp ügyeletes szülésznőnek.Mert a fogadott doki nem fogja a beöntést adni, borotválni, a hányós tálat hordozni, meg inni, enni adni.Legalábbis én ilyenről még nem hallottam. Szóval én nem is fogadnék, vagyis most harmadjára nem is fogadok dokit, csak újra szülésznőt.De akinek futja rá az fogadhat persze mindkettőt is akár.Akkor már tuti lesz a biztonság:-)
2009. szept. 14. 16:45
 20/27 anonim ***** válasza:
45%
válaszolnék annak aki isteniti a fogadott orvosokat.én 10000 forintot fizettem minden gondozásért és arra ba....ott az orvososm hogy bejöjjön amikor be kellett volna és ezerszer jobb a fogadott szülésznő bár nekem az nem volt hanem ügyeletzben szültem és mégis emberségesen bántak velem nem ezen akarnak SPÓROLNI az emberek ( ezt annak irtam aki ezt irta ) hanem nem mindenki tehetős gazdag Pi...a aki bármit megtehet sokan normális szegényebb emberek vagyunk de vannak ilyenek is ilyen pénzéhes szemetek...
2009. szept. 15. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!