Szülés után mindenki meg tudta várni a bűvös 6hetet?
Hát, nekem semmi kedvem nem volt 6 hét után szexelni. Őszintén szólva, a fiam egy éves koráig kb 4-5 alkalommal voltunk együtt a férjemmel. A lányom 11 hónapos, de most is meg tudnám számolni egy kezemen az alkalmakat. Úgy tűnik, nálam ilyen erősen hat a prolaktin a nemi vágyra. Másoknál nem, azok szerencsésebbek ebből a szempontból.
De én viszont terhesen voltam nagyon szexéhes. Érdekes, ki így, ki úgy. :)
Ha már 9 hónapot vártatok, ezt a néhány hetet szerintem igazán ki lehet bírni, elvégre nem vagyunk ösztönlények.
Mi is el voltunk tiltva a terhesség alatt. A szülés utáni hetekben annyira fáradtak voltunk mindketten a férjemmel, hogy nem volt jellemző, hogy ezen járjon az eszünk, ha a babám hagyott nekünk egy kis szabadidőt, azt inkább alvásra használtuk :) Így lett végül a "bűvös" 6 hétből 2 hónap. Pedig én ugyanúgy kívántam a dolgot, de hát el voltunk foglalva mással, egy ideig eléggé ritkultak az összebújások. Aztán később helyreállt a megszokott rend :)
Szia!
Pár nappal a 6.hét lejárta előtt megpróbáltuk,és nem bántam meg :) Nagyon akartam,természetesen óvatosak voltunk,de semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!