Moncsycsy kérdése:
Volt már valakinek a szülés után, hogy szex végeztével nagyon rosszul van?
Figyelt kérdés
Párommal ha együtt vagyunk később (kb 10 perc) hányingerem van és megy a hasam. Próbáltuk óvszerrel és anélkül,gyógyszerrel és anélkül de igazából semmi. minden esetben ez következik. ha valakinek volt hasonló kérem írja meg mivel és hogyan sikerült korrigálni. Köszönöm2013. febr. 23. 22:02
1/6 anonim válasza:
Szia! Én voltam így de csak 1-2 alkalommal! Igaz ez a szülés előtt is előfordult 1szer! De azóta semmi! Minden rendbe jött magától! Sajna tanácsot nem tudok adni! Mikor szültél? Lehet még a hormonok izélnek!
2/6 Babeli Zurzavar válasza:
nekem hasonlo volt. hany hete szultel?menstrualsz mar?
3/6 A kérdező kommentje:
már 2-szer megjött a menzeszem.5 hónapja szültem.sokszor görcsölök is mintha megakarna jönni.
2013. febr. 24. 08:12
5/6 anonim válasza:
Nem volt ilyenem, de olvastam róla, illetve arról, hogy mi okozhatja.
Mivel mostanában szültél, a hormonális egyensúlyod elmozdult, ez adja valószínüleg az extra érzékenységet, a tünetek pedig, amikről írsz, elég sok nőt érintenek. Vagy arról van szó, hogy szex közben túlingerlődik a hashártyád, ez okozza a hányingert, rosszulétet. Vagy a szülés után kicsit mélyebben lévő méh, ezáltal a méhszáj érzékeny felülete ingerlődik túl, mikor a férjed beleütközik. Sok nőnek a méhszáj érintése fáj is, valaki meg sem érzi, valaki meg szex után egy órával hányni rohan... Rosszulétet tud még okozni a spermaallergia, de ha óvszerrel is fennáll a gond, akkor ez nem jöhet szóba. Dokidat kérdezted már erről?
6/6 A kérdező kommentje:
Kértem idő pontot az orvosomhoz de csak jövőhétre. a sperma allergiára én is gondoltam ezért próbáltuk óvszerrel. másra nagyon nem tudok gondolni. érdekes az is ugyanis az utóbbi időben megfigyeltem, hogy sok ételtől is megy a hasam ami szülés előtt nem.
2013. febr. 27. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!