Szülés óta nektek is sokkal élvezetesebb a szex?
Figyelt kérdés
Természetes szülésem volt, szerencsére nem vágtak, így már 5 hét után szeretkeztem a férjemmel.
Eddig sem volt semmi problémám, de úgy veszem észre, hogy mióta szültem még intenzívebb, mélyebb az orgazmusom.
Vajon tényleg létezik ilyen, vagy csak az 5 hét szexmegvonás miatt érzem még mindig ezt?
Holnap lesz 9. hete, hogy szültem.
Tapasztalt valaki hasonlót?
2013. jan. 24. 14:41
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy megnyúlt pár szalag, átrendeződött odalent néhány dolog, ami miatt kellemesebb az együttlét :)
Nálam nem volt ilyen (sajnos :D), de a barinőm hasonlókról számolt be.
2/4 anonim válasza:
Közrejátszhat a hosszú szünet is. Az én fiam császárral született. Eddig sem volt okom panaszra, most viszont sokkal jobbak az együttlétek, de én ezt az időnek tudom be, mert míg korábban naponta, kétnaponta együtt voltunk, most sajnos heti egyre van energiánk a fáradtságtól...
4/4 A kérdező kommentje:
Hű, akkor a 2. baba után még ettől is szuperebb lesz?? :))
De jó lenne!
2013. jan. 24. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!