Fiúk! Nektek élvezetesebb a szex egy szűz lánnyal?
Figyelt kérdés
Az zavar, hogy ha jön egy számomra igazi pasi, és oda kerülne a sor, akkor neki nem lesz rossz?2012. nov. 11. 17:22
1/13 anonim válasza:
Én inkább szűz lányokkal fekszem le, mert mindig komoly kapcsolatot akarok, és az csak jó, ha azelőtt még nem feküdt le senkivel.. és megmarad ez benne örökre, hogy én szűztelenítettem.
2/13 anonim válasza:
Nem a szüzessegtöl vagy szüztelensegtöl lesz egy kapcsolat örökke tarto. A szerelmetöl,bizalomtol, megertestöl, tisztelettöl es az odafigyelestöl.
Ez egy nagy marhasag. Az hogy mar voltäl e massal semmit sem szämit. Semmit.
3/13 anonim válasza:
Azért valamit számít. Ne járjon benne a fél világ..
Én nem szeretem ha sok sráccal feküdt le a partnerem. Valamiért zavar. Sose voltam szűz lánnyal, persze szeretnék egyszer. :) De valószínűleg nem lesz. Mindegy, szerintem nem fogja zavarni az illetőt ha szeret. De okosan válassz.
4/13 anonim válasza:
Én sem voltam még együtt szűz lánnyal így nem tudok erre válaszolni. Persze nem ettől lesz örökké tartó a szerelem, mert az én barátnőmet 17 évesen ismertem meg most 21 éves 4 éve vagyunk együtt, és még mindig megvan a szerelem, pedig ő nem volt szűz meg akkor már én sem. Szóval ennek így alapja nincsen. Egy havertól tudom hogyha egy szűz lánnyal van együtt az ember akkor a lánynak eleinte kellemetlen lesz, meg fáj is neki, meg akkor a srácnak is óvatosnak kell lennie a szokásosnál, de az is egy idő után egyre jobb lesz állítólag. Erre így tudtam csak válaszolni.
5/13 anonim válasza:
Ki mondta, hogy attól lesz örökké tartó? Nekem van egy barátnőm, én voltam neki az első és ez jól esik nekem és neki is.. mivel tudja, hogy nem egy köcs*g vette el neki a szüzességét. Egy lánynak meg igenis fontos, kivel fekszik le legelőször, mert az megmarad benne örökre. Tudod a lányok érzékiesebbek mint egy fiú és többet számít ez nekik mint gondolnád. Párommal szerelmesek vagyunk, bízunk egymásba és tiszteljük egymást:) Azt mondtam, hogy ha akár el is válik tőlem örökre tudni fogja, hogy ki volt neki az első. Elég érthető volt? Azok meg minek írnak ide, akik még le se feküdtek szűz lánnyal.. nem tudom, hogy tudnának így válaszolni normálisan a kérdésre. Szóval ismét leírom igen élvezetesebb, maga a tudat miatt, hogy erre emlékezni fog örökre. Csak van egy két ember akinek ez nem jelent semmit.
6/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem örökre szóló, de nekem pl. igenis számít, számítani fog hogy kivel lesz az első, mert az mégis csak azt fogja jelenteni hogy teljesen megbízok benne.. De egyébként köszönöm mindenkinek a kommenteket! :)
2012. nov. 11. 17:56
7/13 anonim válasza:
Akkor én nagyon naív vagyok, ha abban reménykedem hogy majd örökké tart? 16szűz L :$
8/13 anonim válasza:
Hali, dehogy vagy naív:) Attól még tarthat örökre egy kapcsi:)
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek: Akkor te nagyon szerencsés lennél, vagy :))
2012. nov. 11. 21:40
10/13 anonim válasza:
Élvezetesebb?? Te meg miről beszélsz? Egy szűz lány azt sem tudja hogy hova nézzen, nem hogy mit csináljon az ágyban! Csak a lúzerek szeretik a szüzeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!