Mikor lehet szex?
3 napja vagytok túl a műtéten???
Képzeld el mit él most át a feleséged és gondolkozz el azon, hogy most mi a legnagyobb problémád az övéhez képest! Szánalmas ez a kérdésfeltevés. mi problémás terhesség miatt 3 hónapig nem szexeltünk, azóta szülés 5 hete, még egy hét, mire összebújhatunk. Iszonyatosan várjuk mindketten, és én legyek az utolsó ember a földön, aki azt mondja, hogy a szex nem fontos! De gondolkozz már el kicsit!!!!!
Amikor túl van az orvosi kontrollon a feleséged, és az orvos is rábólint, akkor fizikailag lehetséges.
Hogy lelkileg mikor képes rá a feleséged, azt csak ő tudja.
Javaslom, hogy minden vágyad ellenére próbálj meg az ő igényeihez igazodni.
És főként beszéljétek meg. Mert lehet, hogy pár nap múlva már szívesen kényeztet téged, akkor is, ha ő még nem tud részt venni.
Ja, szülés után 6 hetes kontroll van.
előző
bocsi, elolvastam, azt hittem, 3 hónapja történt az eset. Látom, hogy 3 napja. Akkor legyél még türelmes, szerintem most a feleségednek támogatásra lenne szüksége, hogy elvesztette a babáját, meghalt a gyermeketek. Téged ez nem érint meg? Lelkileg teljesen kilehet. Odafigyelésre és szeretetre van szüksége a feleségednek.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!