A magánklinikákon kérésre is végeznek császármetszést? Melyik a legjobb ár-érték arányban?
Figyelt kérdés
Ha esetleg konkrétan dokit is tudnátok ajánlani azt nagyon megköszönném de bármilyen tapasztalatnak örülök! :)2013. febr. 23. 16:02
11/12 anonim válasza:
Én a Telkiben szültem maximálisan tudom ajánlani.
Előző babával 25 órát vajúdtam,szülőcsatornába szorult,oxigénhiány lépett fel,3 évig jártunk fejlesztésre,most 7 éves,Hála Istennek semmilyen maradandó károsodása nem lett,de évekig nem mertem újabb babát bevállalni,így megértelek.
Egy jó barátom ajánlotta dr.Szőczei Beátát,aki a Telkiben vezet le szüléseket,magánrendelése Budán van.
Mindvégig kellő empátiával,szakértelemmel,emberséggel állt mellettem.
A kórházról is csak jót tudok mondani.Anyagilag nem kevés persze,de az első szülésem után nekem bőven megérte anyagilag is..
Ha tudok valamiben segíteni,írj!:)
12/12 anonim válasza:
Én is Telkit ajánlom! 3 hete császároztak. Ott bármelyik doki bevállalja gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!