Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az oxitocin milyen gyorsan hat?

Az oxitocin milyen gyorsan hat?

Figyelt kérdés
Holnap indítják be nálam a szülést ha a stimulálás nem jár eredménnyel.Mára voltam kiírva,de nem akar még kibújni.Terhességi cukrom van és már nagyon lustul,ezért holnap szülünk.Félek az oxitocintól,hogy tovább szenvedtett mintha természetesen indulna be.Valakinek tapasztalat?
2009. szept. 9. 13:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem mondott,csak annyit,hogy ha a stimulálás nem indítja be akkor az oxitocin jön.
2009. szept. 9. 14:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is inditották. Vas este. Először tablettával akarták inditani, de az nem használt. Kedden du 3kor kaptam oxitocint, a fájások azok jöttek csak nem tágultam. Éjfél körül mondtam a dokinak hogy császározzon
2009. szept. 9. 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 hét túlhordás után kötötték be az oxitocin infúziót. Semmi nem történt. A fájás görbe akkor is alulról éppen hogy verte a 20-at.
2009. szept. 9. 21:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elfolyt a magzatvíz, de nem volt fájás. Bekötötték az oxitocint, végig feküdnöm kellett. 2 órán keresztül folyt, mire hatott. Én mondjuk nem paráztam, mert csak később hallottam, hogy nem hat mindenkinek. De onnantól azért elég durva volt, fél perces fájásokkal indítottam. 1 órán keresztül ez ment, addigra már szinte nem is tudtam magamról. Aztán jött a kitolás, de az már ezek után felüdülés volt. Nincs összehasonlítási alapom, de azért jó lett volna, ha fokozatosan indul a dolog. Egyébként 2 óra volt az egész.
2009. szept. 9. 23:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét szülésemnél 2 óra alatt hatott.

Mondtam is , ha oxitocint látok, egyből megszülök :)

2009. szept. 10. 19:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon hamar hatott, jöttek a fájások rendesen:)

de sajnos a babám szívhangja nagyon lelassult miatta, ezért sürgősségi császárom lett.

2009. szept. 12. 11:12
 17/20 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok.

Megszületett a kisfiam.A stimulálás nem hatott.5 órán át csepegett az oxitocin.Nekem borzasztó volt.Sokkal jobban fájt mint a természetes úton való szülés.Végül 5 órán át tartó oxitocinozás után hüvelyi úton fájdalom csillapítás nélkül megszületett a kisfiam.Most 8 hetes.

Minden fájdalmat megért!

Jó babavárást mindenkinek!

2009. nov. 10. 13:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia.nekem csutortok este mar szivargott a magzatviz,pentek reggeltol az oxitocin,de semmit se ert ztan szombat delelott9tol kezdtem erezni,hogy csepegett az oxitocin vegul :durvan: 3 ora alatt lett meg a fiam .most 6 hetes mult.
2009. nov. 10. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok a picurodhoz!!

Jaj,olyan jó hallani hoyg minden rendben ment!!Az én lányom jövő7csütörtökön lesz 1éves de minden mozzanatára emléxem a szülésemnek és ahogy közeleg az 1éves évforduló ez egyre jobban és többször az eszembe jut!

Főleg ha valaki írja hogy meglett a picije!!

Mégegyszer Gartulálok és bocsi az off-ért!:)

2009. nov. 10. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Gratula a babához :)

Én 2 üveg oxitocint kaptam, mert 9 cm-re kitágultam, viszont nem voltak fájásaim, többet nem mertek adni. Nem hatott, így orvosi irányítással önerővel és akarattal szültem meg a babát.

5 hónapos 6 napos egészséges kislány

2009. nov. 11. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!