Akkor most magától indult be vagy az oxitocin miatt?
Figyelt kérdés
Azt írták a zárójelentésemre,hogy spontán indultak be a fájások! 24én kaptam oxitocin infúziót és 25én délelőttől voltak fájásaim!2011. júl. 18. 18:20
1/7 anonim válasza:
Az oxytocin nagyon hamar kiürül a szervezetből. Csak pár órás hatáa van, így vszínű, h természetes volt.
2/7 anonim válasza:
Az oxi csak "pozé" volt, ez egy teszt.
Ha másnap indult meg a szülés az természetes úton történt.
3/7 anonim válasza:
Biztos igaza van mindenkinek. Én is kedd reggel kaptam és szerda délben indultak meg a fájásaim. A mai napig nem tudom ezt úgy tekinteni, mint egy természetesen megindult szülést.
4/7 anonim válasza:
spontán szültél.
szintén kaptam oxitocint, 2 napra rá megszültem.
5/7 anonim válasza:
Az én zárómon is az állt, hogy spontán hüvelyi szülés.
Ehhez képest 2* kaptam szülésindító zselét, de mivel nem volt hatása, harmadik nap burkot repesztettek.
Ha ez nekik spontán, akkor mi nem az?
6/7 anonim válasza:
Attól, h művi úton indították a szülésem még spontán zajlott le. Ha császároztak volna, akkor nem a spontán hüvelyi szülést írják oda. Gondolom a spontán hüvelyi előtt ott van a burokrepesztés leírása is.
7/7 anonim válasza:
Spontán hüvelyi szülés= a kitolás spontán, nem segítséggel (max gátmetszés és védelem) zajlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!