Ha szülés közben nem repesztenének burkot, mennyi idő alatt repedne meg magától?
Vannak furcsa dolgok a szülésnél.
Pl. a magzatvízelfolyás ("természetes") után nem jönnek mindig fájások, görcsök.
Van, hogy jönnek a görcsök, fájások, a magzatburok meg még mindig tart. Na, ilyenkor avatkoznak be, hogy "elindulhasson" a szülés tulajdonképpen.
A lányommal vígan sétálgattam és elvoltam a fájásközökben, amikor a szülésznő megvizsgált, és teljesen eltünt már a méhszáj, semmi se volt a baba és a külvilág között csak a burok. Ilyenkor elvileg magától ki kéne pukkadnia, nem tette a dokinak is kétszer erőssen kellett megböknie.(2óra volt a szülés, 12-02:45percig stoppolással mindennel együtt)
A fiammal pedig már nyiltam már ugyan, magasan repedt egy picit a burok, folyt a vizem, maradt buroksapka, azt egy mozdulattal leszedte a doki, és utána indultak a kemény fájások.(06-00:45ig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!