Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki fog március végén...

Alexandra23 kérdése:

Valaki fog március végén kecskeméten szülni?

Figyelt kérdés
mi a véleményetek a korházról én sok rosszat hallottam rola.
2013. febr. 19. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Én ott szültem 14 hónappal ezelőtt!

Kellemesen csalódtam a kórházban, pedig sok rosszat hallottam róla!

Nekem mondjuk fontos volt,hogy olyan helyen szüljek, ahol van koraszülött osztály, ha gond lenne. Sajnos volt is egy pici, elkapott egy fertőzést és át kellett vinni antibiotikumozni!

A kaja elég jó, és ami meglepő tök sokat takarítanak. Nyilván egy ilyen ezeréves épületen nem látszik, de a wc-t kb. két óránként takarították, a szobákban meg naponta min. kétszer is felmostak.

A nővérek kedvesek voltak! Én azt mondom,hogy azt a pár napot ki lehet bírni. Igazából én nem úgy gondoltam erre,hogy ez egy wellness és mindenféle kényelmi szempontnak meg kell, hogy feleljen. Nyilván arra van magánkórház!

Nagyon istenítik a Szentesi kórházat. Barátnőm nemsokkal utánam ott szült és mentem meglátogatni. Hát...!

Igaz, két ágyasban volt, de volt annyi eszük, hogy a pelenkázót berakták az ablak alá, ami kb. szintén 20 éves faablak, süvített be a hideg. Nem volt az ágyon kapaszkodó, így egy császárosnak nem könnyű feltápászkodni! Villany egy volt a szobában, tehát ha te este még mondjuk olvasni akartál, a szobatárs meg aludni, akkor valaki szívott, ráadásul a kapcsolóhoz mindig el kellett totyogni az ajtóig. Na ilyenekre pl. Kecskeméten nem volt panasz!

2013. febr. 20. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!