Mikor költözik át a szülészet Kecskeméten az Új kórházba?
Figyelt kérdés
Milyen lesz egyáltalán?Van valakinek infója?Lesznek wc-k a szobákban,baba-mama szoba több lesz?Szerintetek felmennek a szülések árai?Mennyi mostanában egy szülés az orvos és szülésznő részéről?2013. jan. 31. 12:42
1/7 anonim válasza:
Júniusban költözik át. Csak baba-mama szobák lesznek, nekem ezt mondta a szülésznő. Dokifüggő, hogy kinél mennyi a szülés. Kihez jársz?
2/7 A kérdező kommentje:
Júniusban,ez biztos?De jó lenne.
Horti a dokim,de még nem vagyok terhes,de tervezzük most már.
2013. jan. 31. 19:44
3/7 anonim válasza:
Nekem a szülésznő mondta ezt az időpontot 4 héttel ezelőtt.
Hortinál a szülés 40000 ft. Legalábbis 4 ismerősöm nála szült, s mindannyian ennyit adtak.
Remélem tudtam segíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
ó,kösz!
Mostanában szültek?
2013. jan. 31. 20:21
5/7 anonim válasza:
2 igen, a harmadik 3 éve, a negyedik 2 éve.
6/7 anonim válasza:
Ez a kérdés jelenleg engem is nagyon érdekel mert már július van és még mindig nem költöztek át. :( Én is már kismama vagyok de nem tudom még mindig hogy ott fogok e szülni vagy sem... elég kilátástalan már a helyzet. Nem értem mi akadályozza a költözést.
7/7 Kiscsillag21 válasza:
És itt van augusztusnak is a közepe már és még mindig nem tud senki semmit:*( remelem 4hét múlva ott leszünk már...mert nagyon komfortos kis betegszobak készültek az új részben:-) tiszta szálloda feeling:-) ha vki tud vmi infot szoljon 36hkm:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!