Milyen a baross utcai szülészet?
A baba 0-24-ben velem lehet?
Hány ágyas szobák vannak?
Tápszerezik a babákat?
Cukros vizet adnak?
Apuka bent lehet a szülésnél és a vajúdásnál?
Látogatók bejöhetnek a szobába?
Van minden szobához fürdő+wc?
A baba 0-24 veled lehet(ez egyfelől nagyon jó,másrészt volt,hogy vizsgálatra kellett mennem,és a csecsemősöknek alig tudtam 15 percre leadni a babát,sajnos se nem segítőkészek,se nem szimpatikusak..)
4 ágyas szobák vannak,2 szobához tartozik egy fürdő,wc.
Nekem az egész kórházban ez volt az egyik legfőbb,ami nem tetszett,hiányzott a wc ülőke,egy éjjel nem folyt melegvíz,a zuhanyrózsa is folyamatosan leesett,összességében nagyon higiéniátlan volt(persze wc papírról stb ne is álmodj).Apuka bent lehet,cukros vizet adnak a babának,ha igénylitek.
Az akkori orvosom miatt nem bántam meg,hogy ott szültem,minden más miatt igen(beleértve az ügyeletes orvosokat,a csecsemősöket,a kórtermet stb..).
De a másodikkal egészen biztos nem megyek vissza..
Én az elsőt az Istvánban szültem, ügyeletesnél. Szeretném a másodikat is így, de ma megijesztett a doki, hogy már nem így mennek a dolgok. Azért szerintem megpróbáljuk az Istvánt, de ha elküldenek, akkor legalább legyek felkészülve az állapotokra.
A közös fürdő nem túl szimpi, hiszen azért 8 nőnek 1 fürdő... Cukros vizet és tápszert most sem szeretnék adni a babámnak. A 0-24nek meg örülök nagyon!
Várom a további tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!