Mit tennél ha a fogadott orvosod nem ért volna be a szülésre és csak elnézését sem kér?
9 hónapig jártam a magánrendelésére,felkértem.Reggel 8kor indult a szülés,rögtön hívtam,azt mondta a kórházban találkozunk,fél 1 kor lett meg a baba,a dokim fél 2re ért be..
A kiírt napon szültem,hétköznap.
Utolsó teljesen igazad van:)
Óriási szerencsémre egy iszonyú rendes doktornőt fogtam ki,utána is minden nap meglátogatott nekünk,pedig akkor láttam először,egy fillér nélkül
Nekem mondta a dokim, hogy ha kedd vagy csüt délután szülök, nem tud ott lenni, mert magánrendelésen van.
2 hónapja szültem.
Egyébként nekem sem ért be, mert este 3/4 6-kor elfolyt a magzatvíz, 6-ra itt volt a mentö, 6-15-re a kórházban voltunk. az ügyeletes hívta a dokimat, de ő nem vette fel. 6-30-kor meglett az A baba, 5 perccel később a B baba, (természetes szülés volt), épp ekkor hívta az ügyeletes dokit vissza a sajátom, hogy mi van, épp abban a pillanatban sírt fel a 2. babám.
Szóval igazából én voltam túl gyors, még a férjem is arra ért be, pedig jött utánunk kocsival, hogy apuka, ott vannak, fényképezzen.
Furi 1 dokid van, annyi biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!