Mit tennél ha a fogadott orvosod nem ért volna be a szülésre és csak elnézését sem kér?
9 hónapig jártam a magánrendelésére,felkértem.Reggel 8kor indult a szülés,rögtön hívtam,azt mondta a kórházban találkozunk,fél 1 kor lett meg a baba,a dokim fél 2re ért be..
A kiírt napon szültem,hétköznap.
Gratulálok! :-)
Doki: hát így járt. A továbbiakban egy forintot nem adnék neki, s nem mennék hozzá vizsgálatokra.
Egy fillért sem!
Én ugyanígy jártam azzal a különbséggel, hogy szólt neki a szülésznő hogy megindult a szülés, ő meg közölte, hogy éjszaka nem hajlandó senki kedvéért sem bemenni. (pedig a kórház utcájában lakott)
Hát így jártam. Ügyeletesnél szültem.
frászkarikaborsó ! :
"előfordul... " Hogy 4és fél óra nem elég beérni a körházba? Hát, ja, előfordul, de ha akkor Tanganyikában vagyok, közlöm anyukával, hogy ne is várjon.
"gáz hogy nem kért elnézést" - ez mindent el is mond róla...
Mint a szülésznőtől később megtudtam..
Előző héten egy szülés miatt elmaradt a magánrendelése,így aznap pótolta őket..A magánrendelő és a kórház nincs közel egymáshoz,de max.fél óra alatt pláne délelőtt azért át lehet érni..Nekem az volt a pofátlan,hogy nem kért elnézését,egy szóval sem említette,hogy lehetne máshogyan is,de azt persze nagyon,hogy a 6 hetes kontrollra vár,ergó még pénzt is vár.
Hál Istennek az ügyeletes nagyon rendes volt,rögtön levágta a szitut,ezentúl hozzá fogok járni
A szülésért szánt pénzt nem adnám oda. Ha ő varrt volna össze, akkor vmennyit adnék, de csak kis részét.
A 6 hetes kontrollra ha hozzá mennék, akkor csak a kontrollért fizetnék.
Amúgy nyilván azokkal a betegeivel sem tehette meg, hogy még egyszer elküldi őket, akikkel már egyszer megtette egy másik szülés miatt...
Nem ő varrt össze,már bőven túl voltunk mindenen mire odaért..
Még azt valahogy meg is értem,hogy van a magánrendelésén x páciens,de akkor is egy telefont,ami kerül mondjuk 50ft-ba megérdemeltem volna szerintem,hogy bocsika ekkor tudok jönni és nem előbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!