Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvosom miért ilyen?

Fogadott orvosom miért ilyen?

Figyelt kérdés

Kedves velem, de a vizsgálatok nem alaposak nála szerintem.

Egyszer zárt méhszáj majd a következő havi vizsgálaton rövidebb méhnyak aztán egyujjnyi nyitott külső méhszáj most meg zárt vagyok megint? Azt még fizetek is neki.

Meg észre se vesz mikor a váróban ülök, pedig előttem megy el. Másnak meg oda köszön :( Nem emlékszik rá mikor pár napja voltam nála ultrahangon. De azt felismeri, hogy a páciense vagyok...

Más kismama aki hozzá jár meséli hogy miket mond neki a doki, hogy hívják fel ha beindul a szülés. Nekem még ezt se mondta. Tehát beszélget vele, velem meg nem! Olyan mintha nem is lenne a fogadott orvosom. Mintha csak egy vizsgálatra mennék. Azt gondoltam ha fizetek neki akkor kapok egy kis odafigyelést, de nem úgy néz ki. Egyik kismama mondta, hogy Ő nem fizet neki, majd csak szülés után. De Ő még is több tanácsot meg több odafigyelést kap, mint én.

Nemsokára szülni fogok, de kétségek közt vagyok. Nem tudom, hogy behívassam egyáltalán ha majd szülök? Ha igen akkor mennyit is adjak neki. Vagy ha nem akkor mi lesz?

Tök ciki lenne ha találkoznánk vizitkor, bár túltenném magam rajta, de akkor is.

Tökre olyan velem mintha nem is akarná levezetni a szülésemet.

2013. febr. 13. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
A szülésről egyébként beszéltetek? Pl. mi a teendő, ha beindul a szülés. Őt hívd, vagy majd a kórház értesíti. Ha mindezekről beszéltetek, és mégis ilyen, akkor nincs ötletem.
2013. febr. 13. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Magánrendelésre jársz hozzá és ilyen nemtörődöm? o.O

Felkérted a szülésre?

2013. febr. 13. 18:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Felkértem igen. Nem magánra hanem a kórházba
2013. febr. 13. 18:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Behívják ha megyek szülni
2013. febr. 13. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem magánrendelésre jársz, akkor azért nem igazán ismer meg. Menj a magánrendelésre, ott van idő jobban beszélgetni is.
2013. febr. 13. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez jutott eszembe, menj a magánrendelésére ha már fizetsz neki!
2013. febr. 13. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. febr. 14. 06:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Na erről beszéltem. Az orvos nem attól olyan hogy fizetnek e neki....Nekem SZTKs orvosom volt ,közvetlen ,érdeklődő és emberileg is respekt. Soha nem fogadott el pénzt.Ha egy doki tapló akkor is az ha fizetsz neki.Szerintem baromság a magán doki, és sokkal nagyobb a rizikója mint a haszna.
2013. febr. 14. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre hogy azokat a pácienseket részesítik előnyben aki magánrendelésre jár hozzájuk.

Én magánba mentem mindig,csak a kötelező UH-k voltak SZTK-s rendelésen,aznap mentem amikor ő volt UH-n.Kismamái közül én értem oda legkésőbb és amikor lejött elsők között hívott engem.A többi kismama SZTK-s rendelésre járt hozzá.

2013. febr. 14. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezen annyit gondolkodtam már.Végül is azzal hogy a kismama olyan orvost fogad aki tuti előnyben részesíti a pénzéért ,azzal magát hozza olyan helyzetbe, hogy olyan orvosra bízza magát aki mindig is előnybe fogja részesíteni a pénzt és nem a kismama érdekei és nem a hivatás tudata dominál.

Ergo ahogy jön egy fontosabb ( értékesebb) dolog , gondolkodás nélkül hagyja cserben az Őt felfogadót ( hisz ez az értékrendje) És ez alapján szűrte a jó nép aki Őt választotta.

Ezért is tartom hogy az az orvos aki pénz +pénz nélkül is lelkiismeretes arra kéne szűrni.Akkor nem lenne ennyi elégedetlenség.

2013. febr. 15. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!