35 hetes ikerterhes vagyok. A sotén szeretnék szülni de nem oda tartozom és fogadott dokim sincs. Hogyan intézhetném el h ott szüljek?
Ha beindult a szülésed, akkor bemész a SOTE-ra, és ott fognak "megszüleszteni", bármelyik kórházba bemehetsz.
A mentővel kapcsolatban igaza van előzőnek, tehát ha nem saját úton mész be (autó vagy taxi), akkor a mentő a legközelebbi ügyeletes helyre visz.
Az én dokim a Bajcsyban volt, de mondta, hogy ha a 37. hét elött beindulna a szülés, akkor hívhatom őt, de inkább rögtön a sote-ra menjek, mert ott van PIC. Én azon imádkoztam, hogy ne legyenek koraszülöttek, érthető okokból és akkor a bajcsyban is szülhetek. Szerencsére nem indult be, így a dokimnál szültem. (amúgy sztem a bajcsy szimpatikusabb kórház, bár az biztos, ha tényleg van vmi baj a babákkal, akkor kell a PIC, de csak koraszülés esetén.)
Ha pedig kihúzod és átlépitek a 37. hetet, akkor valószínűleg a babáid is elég érettek, tehát nem kell nekik PIC.
Ez az én véleményem, hogy én akkor inkább szülnék a Bajcsyban (tapasztalat), persze a SOTE nagyon felkészült, de csak akkor szülnék ott, ha kell. (mintahogy írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!