Pisilés után a wc papíros pirossal kocsonyás valamit láttam. Ez lenne a nyákdugó? Mennyi lehet még a szülésig?
Szia
Hány hetes vagy?
IGEN AZ LEHET!!!!!! Nekem is ez volt....14 órakor távozott és aznap este 21:25 kor meglett a kislányom:)!
Gratulálok!
Könnyű, zökkenőmentes gyors szülést kívánok!!!
8 hós kislány anyucija
Szia! Nekem is véres barnás volt a nyákdugóm, de nekem átázott az egész bugyim amikor kilökődött. 34 hetesen volt, most 36 hetes vagyok. Nekem se jósoltak sokat, de még egyben vagyunk. Még hetek is lehetnek a szülésig, de az is lehet pár napon belül szülni fogsz:)
Könnyű szülést!
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat.
PCO-s vagyok így csak tippelni tudják UH alapján,hogy mennyi idős terhes lehetek.UH szerint 40 hétben vagyok.Tegnap vizsgált jól meg az orvos szt mondta,hogy 1 cm re vagyok nyílva és hogy szerdáig szerinte meglesz a baba.
Az 1 cm sok vagy kevés?
Szia!
Nekem múlt hét kedden ment el a nyákdugó, ugyanilyen volt, mint neked.:D jóslóim is voltak. Azóta csak a ma éjjel volt nehéz, görcsölgettem... 37+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!