Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a gyerekem megszulom 5...

Ha a gyerekem megszulom 5 honapos korban akkor mennyi az esely hogy eletben marad?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 13:23
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
19-es vagyok, igen, én is ezt találtam! kedves kérdező, írd meg, mi a helyzet!
2013. febr. 14. 14:30
 22/55 anonim ***** válasza:
Úgy látom, 19-essel egy rugóra jár az agyunk :)
2013. febr. 14. 14:30
 23/55 anonim ***** válasza:
Ha rászánsz több százezer forintot, akkor igen, megcsászároznak. Amúgy ha nincs rá ok, nem fognak. De ez majd ott derül ki szülésnél.
2013. febr. 14. 14:34
 24/55 anonim ***** válasza:

Írták már többen, hogy maradhat a baba. Keress másik orvost, akár egy 10-et, ha a többi nem vállalja.

23 hetesen a túlélési esélye szinte semmi, ha mégis sikerülne, óriási eséllyel maradandó károsodásai lesznek.

Sajnálom (bár kicsit furcsa a kérdésed, műtétre várva vakbélgyulladással, szülés előtt, információk nélkül miért itt írogatsz? Vakbéllel nem szoktak napokig várni, míg kitalálod a továbbiakat...).

2013. febr. 14. 14:39
 25/55 anonim ***** válasza:
Meg tudnak műteni tutira. Én is 23 hetesen vakbél gyanús voltam, aztán más volt, elpattant egy ér a hasamban, 2,5 l vért vesztettem, majdnem meghaltunk mindhárman (ikrekkel voltam kismama). 1,5 órás műtétet hajtottak végre, altattak. Hívtak egy szülészt a műtéthez, meg az én orvosom is ott volt, ha közbe kell avatkozni.Utána uh-ot csináltak. végül 38 hetesen császároztak.
2013. febr. 14. 14:40
 26/55 anonim ***** válasza:
25-ös, gratula az ikrekhez :)
2013. febr. 14. 14:42
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Különben az extrém koraszülötteket császározzák, mert akkor több a baba esélye. De 23 hetesen nincs neki sok.

Amúgy valami nem kerek a történettel, vagy kimaradt valami lényeges információ. 23 hetesen nem műtenek, hacsak nincs életveszélyben az anya. Ha viszont életveszélyben van az anya, akkor nem fórumozgat. Általában vakbélműtétnél nem kell "kivenni" a babát.

Egy egészségügyis.

2013. febr. 14. 14:42
 28/55 anonim ***** válasza:
25. vagyok. köszönöm. Na akkor én se tudtam netezni mikor ez történt. A szülőszobára vitt a mentő vetéléssel, mert ugye 23 hetesen még annak számít.... Babák megvoltak, akkor vittek át (máshol van) a sürgősségire, majd röngten, vérvétel, stb. mikor felébredtem, akkor tudtam meg mi volt.... végülis nem tudom mi lett volna a babákkal, ha én elvérzek, de jobb is....
2013. febr. 14. 14:49
 29/55 anonim ***** válasza:

Nekem ennek a kérdésnek kamuszaga van...

Kérdező,többen írják,hogy nem kell kivenni a babát,akkor most mégis hogy is van ez?

2013. febr. 14. 14:59
 30/55 anonim ***** válasza:
Nekem írt privit is a kérdező, de nem írom le hogy mit, mert nem akarom kiteregetni a dolgait, de nekem is kamuszaga van...
2013. febr. 14. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!