Szülés után idén mennyi az egyszeri anyasági támogatás?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:55
11/19 anonim válasza:
Szerintem meg az a pofátlanság, hogy ha kap az ember valami állami pénzt a semmiért az soha nem elég és csak több kellene. Miért kellene több, ebből meg van a kiságy meg a nagyon alap dolgok a többiről meg a felelősségteljes szülők gondoskodnak majd.
12/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Lehet, hogy nem változott az összeg, de én ennek is nagyon örülnék ha majd megkapom. Ez azért nem kevés pénz.
Ebből mi megtudjuk venni azokat a dolgokat amik még kelleni fognak a babámnak. :)
13/19 anonim válasza:
Szerintem inkább örülni kellene, hogy egyáltalán Mo.-n létezik ez a típusú támogatás.
14/19 anonim válasza:
Mondtam hogy úgy emlékezett anyukám :D Az lehet hogy már rosszul..., és akkor valószínű, hogy egy nullát lefelejtett :D De nem gondoltam, hogy ezért lepontoztok..
Amúgy nem az a pofátlanság, hogy adnak, hanem, hogy az árak növekednek, és ezek az ellátások már egy ideje be vannak fagyasztva, mint ahogy az emberek is kevesebbet keresnek... én legalábbis sokkal...
Szóval a pofátlanság az, hogy igaz adnak valamennyit, de közben a tripláját veszik el annak amit mondjuk 3 éve... amikor szintén ugyanennyi volt az anyasági...
15/19 anonim válasza:
14-es vagyok, a lényeg, hogy engem az se érdekelne, ha nem adnának semmit se, csak keresnénk úgy, hogy abból meg tudjuk élni, és ne legyünk rákényszerülve az ilyen adományokra...
16/19 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy ez a pénz nagyon sokat segít a szülőknek az elindulásban. Csak 1 a bibi. Ha halva született gyermek után is megkapja a szülő ( bár ezt senkinek nem kívánom ) akkor miért nem lehet ezt a szülés előtt megkapni, hogy még a pici születése előtt meg lehessen venni azokat a dolgokat amire ezt a pénzt szánjuk, mondjuk a betöltött 30-32. héttől...(?) Én úgy hallottam, hogy emelni fogják az összeget egy pár ezer forinttal. Erről tud valaki valamit? 32 hetes km
17/19 anonim válasza:
A lepontozott vagyok! Valamit én is hallottam, hogy emelni fogják, de semmit se tudok róla, nem találtam se cikket, se semmit... lehet hogy csak pletyka.. :(
18/19 anonim válasza:
1989 év eleji minimálbér 3700 Ft volt, most néztem meg. Akkor ha tényleg annyi lett volna az anyasági akkor majdnem két évi minimálbérest fizetést kapott volna egybe. Már belegondolva is elég képtelennek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!