Szülés után idén mennyi az egyszeri anyasági támogatás?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:55
3/19 A kérdező kommentje:
Az igen 3 éve is ennyi volt....
2013. febr. 13. 17:18
4/19 anonim válasza:
Sőt, még anyukám is ennyire emlékszik, pedig az se ma volt.. :D
5/19 A kérdező kommentje:
Pofátlanság teteje. :/
2013. febr. 13. 17:46
6/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok és 25 éves kismama :D kemény hogy egy generáció óta nem változott... ez valóban pofátlanság
7/19 anonim válasza:
Utolsó, anyukád utánad kapott ennyit? Oo
8/19 anonim válasza:
Nekem is muszáj kötekednem:S
Az 56/1987. (XI.6.) MT sz. rendelet szerint 25 évvel ezelőtt (1988-ban) szerint annak az anyának, aki várandóssága alatt legalább négyszer volt orvosi vizsgálaton, 6000 Ft anyasági segély jár, aki ennél kevesebbszer volt, annak csak 1000 Ft.
Ugyanez ma 64125.
Bocsi.
10/19 anonim válasza:
Kijön belőle az ágy és a babakocsi. Szerintem jó, ahhoz képest, hogy csak úgy jár, munkaidő, kor, szociális helyzettől függetlenül, mindenkinek a két szép szeméért. Örüljünk neki, ennyivel is kevesebb a kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!