Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt másnak is volt...

Szülés előtt másnak is volt halálfélelme?

Figyelt kérdés
Programozott császárra megyek,ez lesz a második baba,folyton az jár a fejemben,hogy mi van ha belehalok,más is volt így?
2013. febr. 10. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj semmi baj nem lesz, ilyenre ne is gondolj. Nekem a terhesség alatt ilyen meg se fordult a fejembe, igaz nekem sima szülés volt.
2013. febr. 10. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Negyedik gyermekemnél gondoltam rá, hogy mi van ha valami nem jól sikerül és ott maradok? Pedig még csak nem is császárral szültem. Amikor eljött a szülés napja, már nem gondoltam rá. Minden rendben volt.
2013. febr. 10. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szülés közben gondoltam rá, hogy na innen tepsin visznek el, mert annyira fájt. De túléltem :-). Megfogadtam sose szülök többet csak mélyaltatásban. Aztán most újra babás vagyok, de mégsem akarok császárt. Annak ellenére hogy átéltem a rendes szülés fájdalmait, mégis újra akarom- az ember elfelejti. Nyugodj meg, a császárnál minden rendben lesz, mire el jön a nagy nap már másért fogsz izgulni :-).
2013. febr. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!