Szülni fogok? Iszonyatosan fáj a derekam, így még sose fájt!
Figyelt kérdés
Sokat keményedik a hasam meg görcsöl is,de nem bizonyos időközönként,hanem össze-vissza.A derekam nagyon fáj,és sehogy sem jó.
38 hetes vagyok,segítsetek légyszíves!!!
2009. szept. 5. 20:31
11/14 anonim 

válasza:

Szia!nalam is pont ugyanezek a tünetek vannak,mar 2 hete.A szemerem csontom is faj,a hüvelyem nyillal,a vizesedesem elmult,sokat pihentem.39+4 napos kismama vagyok,es türelmetlenül varom,hogy ki bujjon a hercegnö.De nem akar!Egyre jobban nyügös es neha depis vagyok.Ugy hogy kitartast es KÖNNYÜ SZÜLEST NEKÜNK:
12/14 anonim 

válasza:

Sziasztok kismamik.Én még csak 33 hetes vagyok,de az én derekam is majd le szakad,sokszor se ülni se állni se feküdni nem jó.Ha megyek pisili,csk óvatosan szabad mert ahogy leülök olyan mintah szúrkálnának lentről felfelé....!Borzalmasan fáj.De ez már ígyvan 2 hete kb.Most már a csípő csontom is majd szét szakad mellé,és az ágyban nem bírok át fordulni egyik oldalamról a másikra.De nem hiszem hogy a kislányom még ki akarna bújni,ugyanis ficánkol a magzatvizben,most épp popsival van lefelé.Eddig fej fekvésű volt.De ha kibújna én már nem bánnám,mert iszonyatosan fáj mindenem.És aludni sem tudok.
13/14 A kérdező kommentje:
Nekem is ugyanezek a tünetek!!! De még mindig semmi...
9:33-as,mikorra vagy kiírva?
2009. szept. 6. 11:56
14/14 anonim 

válasza:

Szia!9:33-AS vagyok,szerdara vagyok kiirva.Akkor megyek nst-re,nem tudom doki fog e vizsgalni.Itt Ausztriaban mas rendszer van,mehszajat nem is neznek,nem tudom,hogy nyitva vagyok-e vagy nem,ha gondolod es van Msn-ed akkor tarthatnank egymasban a lelket.Irj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!