Szülni fogok? Iszonyatosan fáj a derekam, így még sose fájt!
Sokat keményedik a hasam meg görcsöl is,de nem bizonyos időközönként,hanem össze-vissza.A derekam nagyon fáj,és sehogy sem jó.
38 hetes vagyok,segítsetek légyszíves!!!

Húha,ez komoly? Nagyon izgulok! :)
De köszönöm a választ!

Hogy vagy?
Magzatvíz nem szivárog még?
Am gratulálok!És könnyű szülést kívánok!:)

Az én szülésem is pont így kezdődött visszagondolva :-)
12.-én délutántól estig iszonyatosan fájt a derekam,sehogysem volt jó és 13.-án éjszaka arra keltem,hogy elfolyt a magzatvizem...
Még ugyanúgy vagyok.Párom megmasszírozta a derekam,kicsit jobb lett,de még mindig fáj.Magzatvíz nem szivárog...
Jaj,annyira félek,első szülésem lesz.
Köszönöm a válaszokat!

szia,
nekem is a derékfájás jelezte, hogy szülés lesz, csak hát egy hétig tartott a 41 ik héten,
nem tágultam, nem távozott a nyákdugó, és a magzatvíz se távozott
aztán a 41 hét utolsó napján indították a szülést, az egész alatt csak a derekam fájt, amikor a babó előbujt már fájásaim se voltak
5 óra alatt megvolt a szülésindítástól (burokrepesztés + oxitocin)

Nyugodj meg!Fájásaid vannak már?Addig ne menj be a kórházba amíg legalább 10 percesek nem lesznek a fájások.Otthon jobb hidd el!Sétálgass.Ha van fogadott dokid hívd fel,hogy tudjon róla.
Talán már ma éjjel meg lesz!
És év vesztes lesz az oviban.:D De az nem baj még jó is!:):)
Szűz lesz a horoszkópja.:)

De aranyosak vagytok,köszönöm szépen!!! :)
Most reggelre elmúlt a derékfájás,fájásaim rendszeresen nincsenek,csak össze-vissza.Remélem hamarosan láthatom a kislányomat!Ha megszületik,megírom!
Mégegyszer köszönöm Nektek!
És könnyű szülést,jó babázást nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!