Closti és / vagy Utrogestan használata miatt fájhat iszonyatosan a derekam?
Figyelt kérdés
Derékfájós vagyok, de nem ennyire. Főleg menzszkor szokott fájni, de most mióta szedem ezeket a gyógyszereket (2 hónapja) annyira fáj, hogy alig bírok állni, ha a 22 hónapos fiamat fel kell vennem, előtte jól rá kell készülnöm és sajnos nem bírom sokáig ölben tartani. Lehet ennek köze a gyógyszerekhez? Arra gondoltam, hogy esetleg a hormonok miatt lehet? Már nagyon ki vagyok miatta, mert pl. lemenni a játszótérre kínszenvedés.2011. jan. 24. 15:53
1/2 anonim válasza:
Hát sajnos, ha amúgy is hajlamos vagy arra, hogy hormonváltozáskor fájjon a derekad, akkor lehet, hoyg a hormontartalmú gyógyszerek ilyen hatással vannak rád. :( Sajnálom! Esetleg konzultálj a dokiddal ezügyben, hogy tud-e olyanról, akinek hasonló mellékhatásai voltak, tud-e rá javasolni valamit.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2011. jan. 27. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!