Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Linkelnétek nekem olyan...

Linkelnétek nekem olyan videókat, ahol epiduláris érzéstelenítéssel szülnek?

Figyelt kérdés
2 gyermekemet érzéstelenítéssel szültem,viszont most rettegek a szüléstől.Szeretnék kérni eda-t.Bár lehet idő sem lesz rá,viszon szeretnék látni olyan szülést ahol beadják az epidulárt.
2013. febr. 7. 10:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha jól adják be, és minden rendben van, akkor valóban sokkal könnyebb az egész. De nagyon sokszor előfordul, hogy rossz helyre szúrják, így nem hat, és a későbbiekben is problémáid lesznek tőle. Hátfájás, fejfájás. Van úgy, hogy az EDA lelassítja a szülést, elmúlnak a fájások, ez nagyon nem jó. Továbbá az is lehetséges, hogy túladagolják, és nem tudsz majd nyomni, amikor kell. Én átgondoltam, és úgy döntöttem, nem fogok kérni. Majd amikor eljött az idő, könyörögtem érte. Erre kiröhögtek, hogy "nálunk nincs erre lehetőség".
2013. febr. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!