Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki Vácon gerinc...

Szült valaki Vácon gerinc érzéstelenítéssel?

Figyelt kérdés
Mennyivel előtte kellett leegyeztetni az altatóorvossal? Hogyan zajlott az egész?
2013. jan. 15. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia én nem Vácon szültem,mert nagyon drágák az orvosok és velem sokszor volt némelyik bunkó is!Meg ha nem magán beteg vagy nem is kezelnek rendesen!De ne akarj gerinc érzéstelenítést,mert több barátnőm aki évekkel ezelőtt szült azóta is fájlalja a hátát.Állítólag emiatt.Engem oxitocin infúzióval indítottak mert túlhordtam,de úgy tudom alap esetbe is adnak.Attól sokkal gyorsabban megszültem,igaz nem kértem fájdalom csillapítást.De hamar elrepül az idő.nekem 5 óra volt!
2013. jan. 15. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Énis Vácon fogok szülni! :) Biztos akarsz fájdalomcsillapítást?? Én ugy döntöttem, hogy nem macerázok vele, elég az orvos meg a szülésznő. Mondjuk lehet hogy megbánom, majd meglátjuk. :)
2013. jan. 15. 14:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy kérni fogok érzéstelenítést, csak érdekelnek a lehetőségek. Már szültem Vácon, velem senki sem volt bunkó, jók a tapasztalataim. Viszont nagyon nehéz szülésem volt, ezért várnám a válaszokat, tapasztalatokat.
2013. jan. 15. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem. annyit mondtak hogy fel kell keresni egy anesztest és fel kell fogadni. Sztem. kérdezz rá a szülésznődnél vagy a dokinál az a tuti, én sajna többet nemtudok mondani.
2013. jan. 15. 20:57
 5/7 Sziporka92 válasza:

szia! én vácon szültem, igaz császárral és akkor kaptam epidurális érzéstelenítést..

készülj fel! szörnyű!!!!

2013. jan. 18. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziporka a kórház szörnyű vagy az epidurál? Mesélj!
2013. jan. 18. 16:17
 7/7 Sziporka92 válasza:

Hát hol is kezdjem...

Május 17-re voltam kiírva de nem indult meg és be kellett feküdnöm. Már az első napon 21-én elkezdték adni a zselét,de nem tágultam,semmi nem történt.Mondanom sem kell hogy a nővérkék sem voltak v.mi segítőkészek.(Csak azokkal akiknek volt fogadott orvos vagy szülésznő!) 22én ismételt zselé,23-án reggel fél 6kor NST-re indultam de már nem bírtam a kórházi létet és sírva fakadtam hogy most volt elég,szedjék ki belőlem.Akkor jött a nagyon okos Szaniszló, burkot repesztett.Végre elindultunk a jó írányba.6 órától délután 1-ig "kínlódtam" olyan fájásaim voltak hogy közben facebookoztam. 13.15kor bejött a főorvos , mivel nem tágultam rendesen az oxitocintól,bejelenti hogy rendben akkor császár.Köpni nyelne nem tudtam,mondtam én most megyek haza! Ekkor feltették a katétert,ami egyáltalán nem vészes ahogy mondják.Aztán jött az aneszteziológus,nagyon korrekt volt,elmondta mi hogy fog történni, bemutatkozott,tehát nagyon normális volt.Mikor bevittek a mütőbe elkezdte nyomkodni a csigolyáim közt hogy hova szúrjon .ÍRTOZOM A TŰTŐL!!!-ezt azért hozzá teszem . először egy helyi érzéstelenítést ad,egy tű utána a csigolyád köze.Ekkor sírva fakadtam és a Szaniszló mondja nekem nem kell sírni ez nem fáj.Erre mondtam hogy gyere cseréljünk helyet. Folyt köv. csak szirénázik a 8 hónapos baba! :)

2013. jan. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!