Szült valaki Vácon gerinc érzéstelenítéssel?
szia! én vácon szültem, igaz császárral és akkor kaptam epidurális érzéstelenítést..
készülj fel! szörnyű!!!!
Hát hol is kezdjem...
Május 17-re voltam kiírva de nem indult meg és be kellett feküdnöm. Már az első napon 21-én elkezdték adni a zselét,de nem tágultam,semmi nem történt.Mondanom sem kell hogy a nővérkék sem voltak v.mi segítőkészek.(Csak azokkal akiknek volt fogadott orvos vagy szülésznő!) 22én ismételt zselé,23-án reggel fél 6kor NST-re indultam de már nem bírtam a kórházi létet és sírva fakadtam hogy most volt elég,szedjék ki belőlem.Akkor jött a nagyon okos Szaniszló, burkot repesztett.Végre elindultunk a jó írányba.6 órától délután 1-ig "kínlódtam" olyan fájásaim voltak hogy közben facebookoztam. 13.15kor bejött a főorvos , mivel nem tágultam rendesen az oxitocintól,bejelenti hogy rendben akkor császár.Köpni nyelne nem tudtam,mondtam én most megyek haza! Ekkor feltették a katétert,ami egyáltalán nem vészes ahogy mondják.Aztán jött az aneszteziológus,nagyon korrekt volt,elmondta mi hogy fog történni, bemutatkozott,tehát nagyon normális volt.Mikor bevittek a mütőbe elkezdte nyomkodni a csigolyáim közt hogy hova szúrjon .ÍRTOZOM A TŰTŐL!!!-ezt azért hozzá teszem . először egy helyi érzéstelenítést ad,egy tű utána a csigolyád köze.Ekkor sírva fakadtam és a Szaniszló mondja nekem nem kell sírni ez nem fáj.Erre mondtam hogy gyere cseréljünk helyet. Folyt köv. csak szirénázik a 8 hónapos baba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!