Vki tud olyan dokit aki nem túl sok pénzért is elvállal egy szülést?
a szülésznő fontosabb, mint a doki, ő bent van veled végig, a doki bejön a tolófájásoknál...
ha tehetném én csak szülésznőt fogadnék, de a mi kórházunkban sajnos nem lehet csak dokival együtt fogadni
Azt is leírod hogy merre felé??? Mert ha pesti vagy én irthatok neked Gyulai orvost nemhiszem hogy jó lesz.
Nekem van szülésznőm is meg orvosom is vácon amugy, eddig megvagyok elégedve mindenkivel, de majd meglátjuk élesbe is :)
37hkm
sztem. irj ki egy uj kérdést de ird bele hogy pest!! Biztosan sokan válaszolnak majd.
Én váci vagyok amugy.
sztem ha van rá keret, mármint találsz olyan dokit akire van akkor érdemes. Az enyém nem mondott összeget és a szülésznő sem. a doki meg havonta 8000.- a ctg meg a végén 3000.-.
2.válaszoló voltam.
Én a Sote 1-en szültem dr. Veresh Zoltánnál.
Azért mentem be 6 hetesen, mert véreztem és ő volt ügyeletben. Nem is ismert, mégis nagyon emberséges volt velem. Felkértem, hogy legyen az orvosom, de azt is el kellett neki mondanom, hogy elég pénztelenek vagyunk, tehát nem fogok tudni sokat adni. Így is elvállalt.
A 9 hónap alatt úgy vigyázott ránk, mint egy hímes tojásra, pedig egy árva fillért nem tudtam neki adni.
Szülés után kapott a 6 hetesen 10 ezret. Nem csak szerintem, akik ismerik mind azt mondják, hogy ő egy angyal.
Én is kőbányai vagyok, a Bajcsyban szültem 2 hónapja.
Az egyik "legolcsóbb" orvosom volt, aki a kórházban dolgozik, sztk-s terhesgondozásra jártam hozzá. Viszont nem értem mit értesz nem túl sok pénzen. Ez is túl volt az 50-en, de nem 100.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!