Kistarcsán ajánlana valaki olyan orvost, aki 32 hetesen még elvállal és nem mondja azt, hogy 100ezer forint lesz?
Reális összegért szeretnék szülni, nem úgy, mint az első picikémet.
Eddig azért nem volt választottam, mert mostanra dőlt el, hol is fogunk "letelepedni".
Nos olyan környéken, ahol a Flór Ferenchez tartozunk.
Sokat riogatnak azzal, hogy ha nincs választottad, jobban teszed ha nem is szülsz...haha...
Segítsen aki tud, némi friss tapasztalattal a kórházzal kapcsolatban!
köszönöm!!!
Szia!
Én 2 hónapja szültem ott, és csak szülésznőt fogadtam. Egyáltalán nem bántam meg, az orvos cirka 5 percet volt benn a végén...
Szerintem gondold meg te is, hogy csak szülésznőt fogadsz. Akikkel én ott találkoztam, mind nagyon kedves, rendes volt.
Oké, köszönöm.
Szülésznő kid volt? Hogy működik a dolog? Elég messze lakom Tarcsától, csak hát ugye oda tartozunk. HOzzá hogy kell járni, vagy hányszor kell szülés előtt, vagyis, elég egyszer találkozni, aztán majd minden mást telefonon? Kérlek segíts, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!