Gátvédelemmel kapcsolatban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A harmadik babámat várom, az első kettőnél vágtak, de olyan szerencsétlenül, hogy majdnem elvéreztem utána. 3 műtéten vagyok túl és most nem lenne szabad vágni, se repedni emiatt. A doki szerint ki fog férni a baba, ha nem lesz nagy, de én szeretnék vmit tenni, hogy tényleg ne legyen baj. Hallottam, hogy lehet kenni vmivel, de mivel és hogyan azt nem tudom. Köszönöm előre is. 35 hkm2013. febr. 5. 11:36
21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Aranyos vagy! Ettől félek, hogy mivel 2 vágás és 3 műtét után hiába tágítanak. Olyan vékony ott a bőr, nem tudom mi lesz, de reménykedem, hogy nem lesz nagy a kisasszony és kifér!
2013. febr. 8. 16:53
22/24 anonim válasza:
Mi újság van Veled Kedves Kérdező? Megszületett már a kislány? Ugye minden rendben volt?
23/24 A kérdező kommentje:
Sajnos még egyben vagyok! Egyre idegesítőbb a várakozás!
2013. márc. 9. 23:32
24/24 anonim válasza:
Mikorra vagy kiírva? Nagyon szurkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!