Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan mennyi idore...

Szules utan mennyi idore tudtatok rendesen ulni? Bevolt mar egeszen gyogyulva a gatseb?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az iagzság az,hogy addig nekem elég nehézkes volt,amíg a varratokat ki nem szedte az orvosom.Addig csak félig - meddig sikerült ülni,de kényelmesnek nem mondható,akármilyen puha párnát is hozott be a párom.Varratszedés után sookal könnyebb volt.

Nagyon fontos,hogy ha van még varratod,és esetleg még nem szedték ki,akkor sűrűn menyjél tusolni és a gát-nál áztasd jó ki.ekem így könnyebb volt a varratszedést elviselni.

Ha mg már otthonról írsz,és kérdezel,akkor valószínű hogy nincs már varratod,így addig kicsit kényelmetlenebb lesz,míg teljesen be nem gyógyul.Nem elég hogy összeforr,be is kell gyógyulnia.Meglátod,hamarosan észre sem veszed,hogy szültél!Sok boldogságot!

2009. szept. 4. 11:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, az 5.-6. hét környékén, már be volt gyógyulva és tudtam ülni rendesen
2009. szept. 4. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem elég hamar begyógyult, ha jól emlékszem 4-5. hétre már nem volt vele problémám.(5 éve volt). Segíthet, ha laposra felfújt úszógumin ülsz. Kíméli a sebet, és kényelmesebb is! Én is azon ültem, szerintem segített a gyógyulásban!

Mihamarabbi gyógyulást, és boldog babázást!!

2009. szept. 4. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
11:12-es vagyok, erről jut eszembe....Én a kórházi tartózkodás alatt szedtem homeós bogyót, a neve ARNINKA MONTANA. Nekem segitette a sebgyógyulást, illetve a gyakori tusolás és az esti vizit utáni gátsebkezelés is!
2009. szept. 4. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Én a harmadik napon simán szoptattam ülve.

First és Aloe Vera Gelly + zuhany + jégakku.

Ezekkel gyorsan gyógyultam, nem is fájt, csak a varratok húztak, ahogy gyógyult a seb.

Könnyebb, amikor kiszedik a varratokat.

2009. szept. 4. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja, a hatodik napon volt az, amikor úgy ültem-jártam-feküdtem-mozogtam, mintha nem is szültem volna.

Pedig jól szétszakadtam, hiába vágott a doki.

Utolsó voltam.

2009. szept. 4. 11:41
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem kb 2 het volt a szornyu resz. igaz itt sajat maguktol felszivodo varratokat raknak bele tehat kiszedni nem kellett, kiestek maguktol. az elso napok azok fajdalmasak voltak, a korhazban azt javasoltak h gongyoljek ossze ket torulkozot kulon kulon, egyiket a szopis fotel egyik szelere a masikat a masik szelere rakjam es azon uljek. igy a ket magasabb szel a combomat emeli meg es nem kozepre helyezodik a testsuly. a korhazban adtak jegakut ami speci erre a celra szolgal. adtak panadolt es voltarent. az csillapitotta a fajdalmat. gyakori tusolas jol kimosni a seb kornyeken. es javasoltak h vegyek kadas furdot de ne tartzokodjak benne sokat es egyedul a fertozesveszely miatt, es rakjak bele sot. tenyleg segitett. minden furdesnel en uj torulkozot csereltem.

a babam ma pont harom hetes es kb a het elejetol nem is szedem a fajdalomcsillapitot. es olyan mintha nem is szultem volna.

jo gyogyulast.

2009. szept. 4. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem varratszedés után is ugyanúgy fájt. Kb. a 3.héten tudtam rendesen, fájdalommentesen ülni.
2009. szept. 4. 13:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hét volt. Ezek szerint ez még nem is olyan hosszú idő. Pedig a kórteremben már aznap mindenki ülve szoptatott rajtam kívül.

Én a Brendonban vettem szülés után ülőpárnát, nem tudom pontosan mi a neve, de ha kérdezed tudni fogják. Egy nagy lyuk van a közepén, vagy 2000 Ft volt, azt hiszem. Ez nagyon jó volt. Állítólag gyógyászati segédeszköz boltban is lehet kapni, ott talán még olcsóbb.

2009. szept. 4. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
A szobatársam a kórházban kölcsön adott egy biotron lámpát (asszem ez a neve...). Azt használtam esténként. A 3. nap ülve szoptattam, otthon pedig már nem is éreztem semmit. Csak ajánlani tudom, de sajnos nem vagyok biztos benne, hogy ez a neve, bocsi:)
2009. szept. 5. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!