Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Esett valaki teherbe 103 kg...

Esett valaki teherbe 103 kg val? Hogy hordtad ki? Milyen ekkora sullyal a szules? Mennyit hiztal ra?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 05:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

szia az én esetem meg ez a lányomat 94kg-al szültem nem is adtam le többet 91el mentem haza szoptattam 16 honapig akkor én választotam el 105kg voltam már most terhes lettem 98,5 vagyok..

a sok kis Ge...inek meg üzenem van férjem 7 éve szerelemben élünk 3gyermekün kel szoval igen van párom hehe

2013. febr. 3. 10:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok, koszonom megegyszer mindenkinek, remelem most a szules utan jobban sikerul....
2013. febr. 3. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, ez Magyarország! Aki soványabb vagy kövérebb az már nem is teljes értékű ember!? Mennétek csak nyugatra, vagy amerikába, nincsennek súlybeli megkülönböztetések! Mindenki olyan, amilyen. Szomorú viszont, hogy itt hajlandóságot sem mutatnak az elfogadásra. Pedig a genetikán vagy a komolyabb betegségek miatti hízáson nem lehet változtatni...
2013. febr. 3. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:
7%
szerintem az a szomorú ha valaki az elhízást normálisnak tartja és elfogadottnak. a túlsúly egy kóros állapot, azon kívül, hogy visszataszító még veszélyes is. betegségeket, halált okoz előbb utóbb.
2013. febr. 3. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

És a dohányzás nem visszataszító? Vagy az alkoholizmus?

A dohányzással a dohányzó nem csak a saját, hanem mások egészségét is veszélyezteti. Az alkoholizmus nem közvetlenül, de veszélyeztetheti mások életét. Gondolok itt arra, hogy felszínre hozza a rejtett agresszivitást.

Tudod, elég nehéz dolog az, hogy ha valaki egyszer valami miatt meghízott, akkor le is adja a súlyfeleslegét. Mivel enni muszáj, dohányozni meg nem. Ha valaki elhatározza, hogy többet nem gyújt rá, akkor nem gyújt rá, és kész. De enni kell. És hamar elmosódnak a határok az egészséges mennyiségű és minőségű étel és a nem egészséges mennyiségű és minőségű étel között.

És ha valaki utánanézett annak, hogy mitől hízunk el, az tudja, hogy nem a zsíros ételektől, hanem a szénhidráttól. És most ide fogom keverni azt is, hogy ma itt Magyarországon már az ételen is spórolunk. Mit teszünk? Megvesszük a jóval olcsóbb szénhidrátot ( kenyér, lisztes termékeke, krumpli, tészta, rizs) és nem eszünk hetente kb 2szer húst. Marad a krumplis tészta, tejbe rizs és társai. No, pont ezektől hízunk el.

Szóval ez egy elég összetett dolog.

Én amondó vagyok: Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!

Lehet, hogy engem amiatt szólnak meg, mert a 173cm-emhez 87kg vagyok, de tiszta, rendes körülmények között nevelem a gyermekeimet és gondozom apósomat. Van, aki vékony, de trehány és magasról tesz arra, hogy a gyereke hány év alatt végzi el az általános 8 osztályt.

Igen, mindenki tudja, hogy veszélyekkel jár, ha túlsúlyos. Vagy elhízott. Vagy alkohol függő. Vagy drog függő. Vagy dohányzik. De mindenkinek maga kell eldönteni, hogy vállalja-e ezt a kockázatot, vagy sem.

2013. febr. 3. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Testvérem 120kg val esett teherbe úgy hogy kiszámolta mikor kell együtt lenniük elsőre sikerült nekik 7kgt hízott 3300g született a baba makk egészségesen testvérem is teljesen egészséges volt végig! Most újra terhes és én is ő 112kgrol indult én 55kgról kb 8kgnál tart én 20kgnál neki semmi gondja én veszélyeztetett vagyok 7hetesen véreztem 34hetesen beindult a szülés! Ö vasat szed én egy csomó gyógyszert amit doki írt fel! Eszik amit megkíván és nincs is semmi gondja! Attól hogy valaki túlsúlyos teljes értekű ember teljes életet él és nem kell lenézni! Csinosan öltözik ad magára és igen így érzi magát jól! Én vékonyan több gonddal találtam magam szembe mint a testvérem! Ja és kifejezetten látszik rajta hogy terhes és nem az hogy kövér lenne:-) üdv 37hetes kismama
2013. febr. 3. 14:04
 17/19 anonim ***** válasza:
na látom egyesek jól összeakaszkodtak.:). nem konkrétan a kérdésedre válaszolok, de hozzá szeretnék sazólni. nem leszek népszerű de leírom. Én 56kgal lettem terhes, 25kgot híztam úgy, hogy 6.hónapig folyamatosan hánytam..Fájtak a térdeim fulladtam, nembírtam magamat, éreztem sok a súly..a gyerek 3hónapos korára mindet leadtam..57kg vagyok most. A fiam 3,5éves)A barátnőm közel egy mázsa, én így szeretem, sosem bántottam, nincsenek előítéleteim de probléma a súlya..most terhes, gyógyszereket szed hogy megmaradjon a baba és azt mondta a nődoki hogy nevegye sértésnek de egy 10est nyugodtan nekem adhatna..tehát jó lenne ha fogyna picit,,azért az emberek nem 100kgrammra vannak kalibrálva, el kell fogadni ha valaki ilyen, de semmiképp sem egészséges.
2013. febr. 3. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 83kg-val estem teherbe és 103kg-val mentem szülni,teljesen egészséges terhességem volt,csak vasat és femibiont szedtem.A szülőszobán mindössze 30 percet töltöttem el addig míg megszületett a baba,de elötte se volt sok idő a vajúdás!Ami érdekes,hogy szülés után 2 nappal a folyosón ráálltam egy mérlegre és ugyan úgy 103 voltam,mintha nem szültem volna,pedig a lányom 3430g és 57cm volt.Ja és a kórházban 3 nap alatt alig ettem,kizárólag csirkemellet,koviubival és müzliszeletet!10 hónapos volt a lányom mikor elkezdtem edzeni,mert nem bírtam tovább elviselni magamat,hogy nem tudok olyan ruhákat felvenni,amik tetszenek és mindenki egy sertésnek néz.16 hónap alatt sikerült lefogynom 27kg-t,ebből 9 hónap edzés,4 hónap játszóterezés a gyerekkel és 3 hónap fogyiszer szedés!Most ismét terhes vagyok,ez is az okok között volt,hogy miért kell lefogyjak,hiszen nem akartam 103-ra még 20kg-t hízni!Csodálatos érzés,mikor megdícsérnek,hogy nagyon szépen lefogytál,jól nézel ki,de csinos vagy...stb,stb!Mindenki maga dönti el,hogy neki hogy kényelmes élni,mindenki tudja hogy az elhízás nem egészséges,de van aki mégsem tesz semmit,aki meg megpróbálja szebbé teheti a napjait!Könnyebb egy átlagos súllyal ellátni egy újszülöttet vagy épp rohangászni utána.De a legfontosabb hogy mindenkit úgy kell elfogadni amilyen!
2013. febr. 4. 11:00
 19/19 anonim válasza:
0%

Jézusom mik vannak itt:)

Valószínűleg azért 90+-os itt az emberek 95%-a mert kövérnek hiszi magát ezért leül a gép elé felmegy gyakorikerdesekre és rákeres a gyerekvállalás kategóriára ahol keres egy kérdést amiben azt kérdezik h. ilyen túlsúllyal is hordtak e már ki gyereket. Nyilván mindenki megnyugtatja a másikat h. ó semmi gond énis ekkora voltam minden klafán ment nincs miért aggódnod....mindenkinek helyreáll az önbizalma, kikapcsolja a gépet odamegy a hűtőhöz és kivesz egy jégkrémet...probléma megoldva

2013. febr. 17. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!