Esett valaki teherbe 103 kg val? Hogy hordtad ki? Milyen ekkora sullyal a szules? Mennyit hiztal ra?
szia az én esetem meg ez a lányomat 94kg-al szültem nem is adtam le többet 91el mentem haza szoptattam 16 honapig akkor én választotam el 105kg voltam már most terhes lettem 98,5 vagyok..
a sok kis Ge...inek meg üzenem van férjem 7 éve szerelemben élünk 3gyermekün kel szoval igen van párom hehe
És a dohányzás nem visszataszító? Vagy az alkoholizmus?
A dohányzással a dohányzó nem csak a saját, hanem mások egészségét is veszélyezteti. Az alkoholizmus nem közvetlenül, de veszélyeztetheti mások életét. Gondolok itt arra, hogy felszínre hozza a rejtett agresszivitást.
Tudod, elég nehéz dolog az, hogy ha valaki egyszer valami miatt meghízott, akkor le is adja a súlyfeleslegét. Mivel enni muszáj, dohányozni meg nem. Ha valaki elhatározza, hogy többet nem gyújt rá, akkor nem gyújt rá, és kész. De enni kell. És hamar elmosódnak a határok az egészséges mennyiségű és minőségű étel és a nem egészséges mennyiségű és minőségű étel között.
És ha valaki utánanézett annak, hogy mitől hízunk el, az tudja, hogy nem a zsíros ételektől, hanem a szénhidráttól. És most ide fogom keverni azt is, hogy ma itt Magyarországon már az ételen is spórolunk. Mit teszünk? Megvesszük a jóval olcsóbb szénhidrátot ( kenyér, lisztes termékeke, krumpli, tészta, rizs) és nem eszünk hetente kb 2szer húst. Marad a krumplis tészta, tejbe rizs és társai. No, pont ezektől hízunk el.
Szóval ez egy elég összetett dolog.
Én amondó vagyok: Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!
Lehet, hogy engem amiatt szólnak meg, mert a 173cm-emhez 87kg vagyok, de tiszta, rendes körülmények között nevelem a gyermekeimet és gondozom apósomat. Van, aki vékony, de trehány és magasról tesz arra, hogy a gyereke hány év alatt végzi el az általános 8 osztályt.
Igen, mindenki tudja, hogy veszélyekkel jár, ha túlsúlyos. Vagy elhízott. Vagy alkohol függő. Vagy drog függő. Vagy dohányzik. De mindenkinek maga kell eldönteni, hogy vállalja-e ezt a kockázatot, vagy sem.
Jézusom mik vannak itt:)
Valószínűleg azért 90+-os itt az emberek 95%-a mert kövérnek hiszi magát ezért leül a gép elé felmegy gyakorikerdesekre és rákeres a gyerekvállalás kategóriára ahol keres egy kérdést amiben azt kérdezik h. ilyen túlsúllyal is hordtak e már ki gyereket. Nyilván mindenki megnyugtatja a másikat h. ó semmi gond énis ekkora voltam minden klafán ment nincs miért aggódnod....mindenkinek helyreáll az önbizalma, kikapcsolja a gépet odamegy a hűtőhöz és kivesz egy jégkrémet...probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!