Akinek kis súllyal született a babája, annak mit mondtak,
hogy miért?
Figyelt kérdés
Hányadik uh-tol látszódott,hogy kisebb lesz! Ha van testvére ő hány kiloval született?
2012. jún. 4. 06:41
1/8 anonim válasza:
Baratnom 3 gyereke 2,5 kilosak voltak. De o dohanyzott vegig mindharommal.
2012. jún. 4. 06:47
2/8 anonim válasza:
2600al született a lányom,50cm-rel.Végig mondták hogy kisebb,retardáció gyanus volt. Igy nem is inditották meg még a 40+5 napon se. :) Mivel a flow rendben volt,maradhatott bent amig ő ki nem akart jönni. Mindig kisebb volt,mai napig "csak"10kg,86cm. De már 2éves..
2012. jún. 4. 07:12
3/8 anonim válasza:
Szia!Az én fiam 2600 gramal szuletett,47 cm-vel.Nem mukodott a méhlepényem rendesen az utolso honapban,de nem vették észre.(Anglia)De o bep´tolta rogton,mert amint megszuletett,nem vesztett a sulyából,rogton hizott,2 naposan már 2700 gramm volt,és igy hízott tovabb.5 hosan már 9,5 kg volt,csak szoptattam.Most már 3 éves,15 kg es 103 cm.Szóval behozta...:)Én alapból nem vagyok nagy,160 cm,50 kg.Terhesseg alatt 12 kgt hiztam.Ne aggódj ha kicsi a babád,kint majd megno!!:)
2012. jún. 4. 08:29
4/8 anonim válasza:
Nekem a 33. héten vették észre a retardációt. 39.hétre megindították a szülést. 2540 grammal született, és 52 cm-el.
Nekem indok lehetett a cukorbetegség, és a vérnyomás.
2012. jún. 4. 12:02
5/8 anonim válasza:
A fiam 2910 grammal született, kéteres köldökzsinór miatt.Azt mondták uh-n ilyen sovány gyereket nem láttak, nagyon megijesztettek.de a lányom sem volt sokkal kövérebb, 3000 gr.Majd kint megnő...
2012. jún. 4. 15:45
6/8 anonim válasza:
Hm, számomra meglepőek a válaszok. Egy 2900 grammos baba mióta számít kis súlyúnak? Én úgy tudom 2500 alatt számít annak.
Válaszolva a kérdésre:
Az enyém 2150 grammal született 37 hétre program császárral. A 20. héttől látszott UH-n, hogy kicsi, a végére már 4 héttel visszaminősítették a korát. Egy napig az intenzíven volt megfigyelésen, de minden ok volt vele. Még csak sovány sem volt különösebben, csak alacsony, 43 cm. Nem volt semmi különösebb oka, csak ilyen a termete. Én is alacsony vagyok, 150 cm.
2012. jún. 5. 02:27
7/8 A kérdező kommentje:
2700grammal született a babám, azt mondta a doki,hogy kis súlyú. a 18ik héttől látszódott,hogy kisebb mint kellene lennie. De csak műtét előtt közvetlenül mondta azt a doki,hogy visszamaradt a fejlődésben, és nem tudni,hogy miért.Szerencsére semmi baja, egészséges azóta szépen kikerekedett már! Fiam majdnem kilóval és 57cm-el született!
2012. jún. 6. 15:47
8/8 anonim válasza:
A fiad egy kg-mal többel született: akkor 3.7-tel?
Nekem is így volt, az első gyerek 3.7kg volt a második meg csk 2.6kg. Nem nőtt semmit az utolsó hónapban, vékony volt a köldökzsinórja, nem kapott elegendő tápanyagot, és 2héttel hamarabb is jött.
4napig volt infúzión, mert nem bírt enni olyan gyenge volt, de utána nagyon megerősödött, és gyorsan behozta a lemaradást. fél évesen már 7.2kg volt 1évesen 9,1kg, 2évesen pedig 11.8kg volt. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!