Esett valaki teherbe 103 kg val? Hogy hordtad ki? Milyen ekkora sullyal a szules? Mennyit hiztal ra?
anya 103 már most ,de még lehet ,hogy hízik néhány kilót a szentem ,
hát ez nagyon jó
Én 109 voltam az első gyereknél, 117-el szültem, 8 óra alatt első fájástól. Az 5. hónapban jött össze.
A másodiknál 104 voltam, szintén 117-el szültem, most 6 hónapos, 97 vagyok, és folyamatosan fogyok. Az első próbálkozásra összejött.
Baràtnőm 103-al esett teherbe, 5 kg-öt szedett fel.
Az orvosa akkor vállalta, ha nem hízik sokat.
Császármetszéssel szült.
Én most 90-el estem teherbe. 5 hónap alatt 5 kg-ot híztam.
100-kg n szeretnék több lenni...
Az elsővel 60-kg-al estem teherbe, 33kg szedtem fel, 93-al mentem szülni, na azóta vagyok ilyen dagadt.
Az elsô terhesség sokkal könyebb volt mint ez.
Fittebb voltam, könnyebb volt hajolni, többet bírtam!
Kövéren hamar kifulladok, felmegy a pulzusom, sok a savam, puffadok...
A harmadik előtt Turi vissza fogyok, mert így nem kellemes a terhessèg!!
Foggy le előbb 20-kg minimum, terhesség alatt is figyelj magadra, és sokkal élvezetesebb úgy a terhesség!
Na meg Kövéren nem veszik észre sokan, hogy terhes vagy....
Én 90-el estem teherbe, 96 kg voltam mikor szültem, majd a szülés után a szoptatás alatt 75 kg-ra lefogytam és tartom.
Kedves első! Az meg sem fordul a fejedben, hogy a kérdező esetleg beteg és azért ekkora a súlya? Sajnos én is azért lettem annó 100 kg, majd akárhogy akartam nem tudtam lefogyni, aztán jött egy hatalmas idegeskedés, ott leadtam 10 kg és ezen stagnált is a súlyom. Közel 5 évbe telt kikezelni a betegségem, én 48 kg-ról kevesebb, mint egy év alatt lettem 100 kg. A dokim meg is mondta, hogy az eredeti súlyom nem is fogom már visszakapni. Még így 78 kg-mal is rosszul érzem magam a bőtömben pedig már elég jól alakul a súlyom, de nekem is voltak hasonló tapasztalataim (pl utánam kiabálták, hogy malac, vagy egy bácsika a munkahelyemen azt mondta, hogy magán is látszik, hogy szereti a zsírt..... stb.) Én nem kötöszködni szerettem volna ezzel, csak elmondani, hogy nem minden duci azért duci, mert sokat eszik és jól érzik magukat a bőrükben, hanem önhibájukon kívül azok és a fogyás vagy nem elérhető, vagy csak nagyon nehezen megy. Bocsi, de ezt le kellett írnom.
Akkor biztos érdekes lesz amit írok ;-)
115 kg-val estem teherbe. Szinte azonnal összejött a baba, ahogy szerettük volna! 5 kg-t híztam. Teljesen egészséges voltam, terhesség alatt még jobb vérképem volt, mint egyébként. ;-) Nem volt probléma a 9 hónap alatt! A szülés sem volt problémás, sima úton 3.5 kg súllyal született a bébi.
Attól mert valaki duci, nem feltétlenül lesz gond a teherbeesés, sem a szülés.
Több ismerősöm van, aki 50-60 kg-val évek óta nem tud megtermékenyülni. Ez nem súlyfüggő...
Egyébként nem mindenki bir lefogyni, én is évekig próbáltam előtte.
Ha ennyire aggódsz, hogy újra feküdnöd kell, akkor annyit tehetsz, hogy a cukorbetegeknek szánt diétát csinálod. Ha változatosan érkezel, nem lesz gond, te sem fogsz hízni és a babának is meglesz minden tápanyaga, ami kell.
Én az elsővel 80 voltam, 103-mal mentem szülni. Mondjuk ebből rengeteg volt a víz. Szoptatás alatt meghíztam, nem tudtam 96nál lejjebb menni. Másfél éves koráig szoptattam.
Szerettünk volna kistesót hamar, de nem sikerült. PCO. Diéta, mozgás, gyógyszer, így sikerült 28kgot lefogynom. Mégsem sikerült. 4 sikertelen inszem, minden érték jó, mégsem sikerült. Majd feladtuk. Következő hónapban sikerült.
Tartottam a diétát, bár a cukrommal nem volt baj.
A baba időre született (az elsővel visszatartáson voltam), 3710g és 51cm.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!